Du er den bedste (3 - 7 år)

Styrk selvværd og selvtillid, og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...
 
Old Price: 388,00 DKK. 188,00 DKK.
På lager
SKU
12gam

Du er den bedste

Fald i søvn til tiden
Rolige puttesituationer
Ro og glæde i ulvetimen
 

Hvis kun det bedste er godt nok til dit barn

"Du er den bedste" er fire CD'er plus en bog Der findes i forvejen en historie om nuslingerne, og det er den mest populære historie til denne aldersgruppe. Derfor er det en fornøjelse at tilbyde denne nye serie af historier, der alle handler om nuslingerne. Dit barn er historiernes hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer.

To gange fire historier, der virker. ”Historier, der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse.

I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. Disse historier gør det samme - blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
 
Nusling
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen eller om morgenen.

Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kl. ca. 5 -6 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.
 
Benyt dig af det super gode tilbud
 

Indhold

Historierne udspiller sig i nuslingetræet, hvor dit barn hjælper nuslingerne med at løse nogle simple problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle historierne og dit barn bliver hele tiden rost som en del af handlingen.
 
1 trykt bog på 88 sider plus 4 Cd'er:
 
1. Uglen 20:25 (daghistorie)
2. Bondegården18:27 (daghistorie)
3. Branden 16:29 (daghistorie)
4. Kokken 15:11 (daghistorie)
5. Uglen 23:17 (godnathistorie)
6. bondegården 20:50 (godnathistorie)
7. Branden 20:49 (godnathistorie)
8. Kokken 20:00 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn.