Sov sødt og trygt

 

Løs søvnproblemer

Disse to bøger virker ved den måde, de bliver brugt på, og ikke fordi de mindste børn i den alder forstår så meget af indholdet. Det er den langsomme meget rolige oplæsning, og den sløvende baggrundsmusik der virker.

Lydfilerne med musikken og talen kan bruges enten ved, at du selv læser op, eller lader Carsten Sommerskovs rolige og trænede stemme sørge for oplæsningen.

Som et ekstra plus styrker du samtidigt dit barns selvværd

 

Søvn

At sove igennem

Fra 6-månedersalderen vil barnet normalt sove cirka 11 timer om natten. (sundhed.dk). Baggrundsmusikken og den rolige monotome stemme gør, at disse bøger og lydbøger hjælper barnet til at falde i en dyb, glad og tryg søvn og hjælper til at sove igennem til næste morgen.

 

2 varer

 1. Du er en dejlig skat - godnat

  Du er en dejlig skat - godnat

  Sovehjælp til det lille barn på 2-3 år. Kig på Carina Kruses søde og charmerende tegninger af de populære nuslinger samtidig med, at barnet roses og blidt tales i søvn. Lad dit barn falde i søvn sammen med nuslingerne. Få en god nats søvn og styrket selvværd som bonus. Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 2. Sov sødt

  Sov sødt

  "Sov sødt" er en kort bog med sovehjælp til de aller-mindste. Bogen indeholder en række søde billeder af sovende dyr og dyrebørn. Til hvert billede følger et forslag til en tekst. Det er ikke nødvendigt, at barnet forstår teksten, men når den læses stille og roligt op efter den medfølgende instruktion, vil den monotone oplæsning, det rolige tempo og evt. den medfølgende musik langsomt lulle dit barn i søvn. Flere steder i teksten opfordres du som oplæser til at gabe, da det forstærker den søvndyssende effekt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.

2 varer