8-12 år

Selvværd, søvnproblemer og ...

Alle produkterne til denne aldersgruppe er lige gode til at styrke selvværdet, selvtilliden og til at få børnene til at slappe af og falde i søvn, men nogle af dem har ekstravirkninger. Læs stikordene under billederne og læs endnu mere under det enkelte produkt nederst på siden.

Mange ekstra virkninger:

Troldmændene på Saturn Cover 1
 Positivitet, Mod, Jalousi
Troldmændene på Saturn Cover 2
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl
Troldmændene på Saturn Cover 3
Koncentreation, Vrede, 
Uretfærighed, Angst for at
miste
Troldmændene på Saturn Cover 4
Mod, Angst, Accept af 
egne og andres fejl,
Psykisk styrke
Troldmændene på Saturn Cover 1
Alle slags skoleproblemer
Mod
Ingen ekstravirkninger
Ingen ekstravirkninger
Troldmændene på Saturn Cover 1
Ingen ekstravirkninger
Søvn, Selvværd, Selvtillid
og meget andet.
Anderledes udgave
Styrker ikke selvværdet
 
 
 
Udpirint mange forskellige plakater når du er logget ind

10 varer

 1. Du er stærk

  Du er stærk

  Styrk selvværd, selvtillid og lær at bearbejde angst, at acceptere dig selv og andre samt vigtigheden af at overholde regler. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 2. Du er sej

  Du er sej

  Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 3. Du kan-Du tør-Du vil

  Du kan-Du tør-Du vil

  Styrk selvværd, selvtillid og modForebyg angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft. Dette er et af de bedste produkter til denne aldersgruppe. Fald i søvn til tiden. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 4. Bedst på banen

  Bedst på banen

  Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 5. Du er fantastisk

  Du er fantastisk

  Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt mobning, stop jalousi, skab glæde, positivitet og trivsel. I seng til tiden med et smil. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 6. Du er helt rigtig

  Du er helt rigtig

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: slut med sengetids problemer, styrk mod og positivitet.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 7. Du er helt perfekt

  Du er helt perfekt

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag- og godnatudgave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 8. Glæde og Succes i skolen

  Glæde og Succes i skolen

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Styrk selvværdet, trivslen i timerne, med vennerne. Styrker også det faglige niveau. Både som dag og godnatuggave i et produkt.

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 9. Du er noget særligt

  Du er noget særligt

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Både som dag og godnatuggave i et produkt. Havkongen og hele havriget roser dit barn i søvn. Dit barn oplever det som historier, men .....

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.
 10. Du kan

  Du kan

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. "Du kan" skaber selvværd og selvtillid for både drenge og piger fra knap 8 til ca. 12 år. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Dit barn oplever det som gode historier, men det er ......

  Læs mere
  Fra
  0,00 DKK.

10 varer