Kvalitet m.m.

Kvalitet

Når produkterne er indspillet bliver musikken tilpasset, så den passer præcist til talen. Musikken er ikke en bestemt genre, men den kan bedst sammenlignes med filmmusik.

Bøgerne trykkes på 90 gram kridhvidt papir med en let læselig skriftstørrelse. Det er en enkelt gang sket, at vi fik kludret med korrekturen. Resultatet var, at vi forærede bøgerne gratis med.

Pakker vi forkert, får vores kunder altid lov til at beholde den forkerte vare, og vi sender straks den rigtige. Vi sender med GLS, da vi anser dette som den sikreste og bedste transportør.

Filosofi

Der ligger ikke en bestemt baggrundsfilosofi bag produkterne. Vi kan garantere, at der intet spirituelt eller religiøst indhold er i hverken produkterne eller i musikken. Virkningen bygger på helt almindelig sund fornuft og anvendt psykologi.

Lydprøver

Lydprøver giver typisk ingen mening bortset fra at bedømme aldersklassen.

    1. For børneprodukterne skal du huske, at det er barnet, der skal kunne lide musikken og stemmen. Det sker næsten aldrig, at børnene står af på nogle af disse dele. Dette oplever vi, hvis barnet på forhånd har bestemt sig til, at de slet ikke vil være en del af løsningen på problemet (f.eks. ikke ønsker at komme i seng til tiden)

    2. Et brudstykke giver ingen idé om den samlede virkning : Skal det være en del af afspændingen? Eller en del af historien? Eller af slutningen? Eller?

    3. Lydprøver er derimod gode til, at du kan bedømme aldersklasserne.

Ikke desto mindre har vi efter ønske fra flere kunder lagt lydprøver ud på youtube.com. Find titlen på det produkt, du gerne vil høre et brudstykke af, her. Vær opmærksom på, at lydprøven typisk stopper brat midt i en sætning eller et ord efter 7 - 10 minutter.

Cd'er/downloads/apps

Alle produkter kan købes både som CD'er og downloads eller begge dele. Umiddelbart er downloads en stor fordel. De er billigere, og de bliver aldrig ridsede. Du behøver ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.

Priser

Vi prøver ikke at få priserne i bund ved f.eks. at lægge "dåsemusik" som baggrund eller trykke bøger på billigt papir. Vi tilstræber, at fortjenesten er den samme på downloads og CD'er. CD'er er ikke særligt dyre at producere. Derfor er der ikke så stor forskel på prisen for CD'er og downloads, men du kommer til at betale for fragten oven i den ekstra pris .

Vi har en flad fragtrate på 49 kr. til nærmeste GLS afhentningssted og 69 kr. til privatlevering. Det modsvarer den pris, som vi giver til GLS.