Du er noget særligt

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Både som dag og godnatuggave i et produkt. Havkongen og hele havriget roser dit barn i søvn. Dit barn oplever det som historier, men .....

Du er noget særligt

Selvværdstræning til dit barn

"Du er noget særligt". Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket samtidig med, at dit barn får følelsen af at turde gøre det, som barnet har lyst til.
 

Erfaring, der virker

"Du er noget særligt" bygger på Carsten Sommerskovs over 35-årige erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid. Den ekspertviden, der ligger bag disse "historier", er ikke lige til at komme udenom. Og det bedste: Dit barn vil elske det.

Slut med sengetidsproblemer, når først dit barn er blevet fanget af at være hovedpersonen i "Havkongen". At blive rost igen og igen styrker selvværdet og selvtilliden, og det er lige det, der sker her.

Dronningernes råd giver foruden ekstra selvtillid også dit barn ekstra social kompetence. Alle børn elsker at få ros. Børn forveksler historie og virkelighed i en grad, der virkelig får underbevidstheden til at arbejde med selvværdet. Kan bruges for at få det stille barn lidt mere frem på scenen eller til at få dæmpet det barn, der har lidt for meget fart på.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

"Du er noget særligt" indeholder to "historier". Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen.

Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.
Brug den, når barnet kommer træt hjem fra skole/SFO. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.

Med e-bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade lydfien med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 
PS. Selvværd og selvtillid i barndommen skaber glæde resten af livet.