Du er helt perfekt

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag- og godnatudgave i et produkt.

Du er helt perfekt

Robusthed til dit barn

"Du er helt perfekt" indeholder "historier der virker". Den styrker dit barns selvværd og selvtillid, og dermed bliver dit barn mere robust.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Ud over selvværdet træner den også dit barns evner til at løse problemer.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”


"Du er helt rigtig" indeholder de samme to historier, men i hver sin version. Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekend morgenen med at lade barnet blive liggende i sengen, mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage, at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er helt rigtig" er også guld værd, når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund. I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.

Med e-bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade lydfien med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".