Du er helt rigtig

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: slut med sengetids problemer, styrk mod og positivitet.

Du er helt rigtig

Selvsikkerhed og selvværd til dit barn

"Du er helt rigtig" indeholder "historier, der virker". Den er skabt specielt til børn fra 8 til 12 år, men mange børn på 13 år holder også af den. Den er lidt for avanceret for de fleste på 7 år.

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Ud over selvværdet træner den også positivitet og mod.

Sådan bruges ”historier, der virker”

"Du er helt rigtig" indeholder de samme to historier, men i  to forskellige versioner.

Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekendmorgenen med at lade barnet blive liggende i sengen, mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage, at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er helt rigtig" er også guld værd, når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: Efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.

Med e-bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade lydfien med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".