Sov godt

"Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

Sov Godt

Sov Godt uden sovemedicin

"Sov Godt" er konstrueret til alle, der lider af søvnunderskud, søvnbesvær eller andre typer af søvnproblemer. Den indeholder 30 minutters søvndyssende tale kombineret med søvndyssende og beroligende baggrundsmusik. Baggrundsmusikken spilles på klaver og er komponeret af Jens Olsen specielt med henblik på at påvirke din hjerne til at komme i lavere gear (færre hertz). Talen introducerer en afspænding, der foregår så langsomt og detaljeret, at det nærmest er umuligt at holde sig vågen. (Helt seriøst: Teknikeren faldt faktisk i søvn under indspilningen.)

Mange mennesker mener, at de sagtens kan klare sig med mindre end de anbefalede 7 - 8 timers søvn. Det føles måske også sådan, men det har på lang sigt konsekvenser for humøret, blodtrykket, vægtreguleringen og meget, meget andet.
 

Sov godt - fordele:

Sovemedicin er både vanedannende og har bivirkninger. Det slipper du for med "Sov Godt".

Sovemedicin skal tages mindst en time, før du går i seng for ikke også at virke sløvende næste dag: Det slipper du også for med "Sov Godt".
Sovemedicin skal du købe igen og igen. "Sov Godt" er en engangsinvestering.

Andre fordele ved at bruge "Sov Godt": Du får lettere ved at falde i søvn. Du slapper af fra bekymringer. Du er udhvilet næste dag.
 
"Sov Godt" standser det tankemylder, der forhindrer dig i at falde i søvn.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er uddannet sygeplejerske og har beskæftiget sig med voksne menneskers søvnproblemer og alternative løsninger på disse, siden han for knap 40 år siden blev ansat i plejesektoren og blev vidne til det enorme forbrug af sovemedicin, der blev anvendt der. Al den viden kommer dig til gode, når du investerer i "Sov Godt".