Indre ro

Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, bekymringer, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....

Indre Ro

Mere energi
Mere overskud
Mere rolig og fattet
Større psykisk balance
Mere afslappet og mindre stress
 

Slap af og nyd livet

"Indre ro og velvære" har 2 formål:
1. Den giver en utrolig god oplevelse samtidigt med følelsen af velvære.
2. Den hjælper dig til at bearbejde og stoppe indre uro, angst og bekymring.

"Indre ro og velvære" er solgt i mere end 10.000 eksemplarer.
Mentaltræning kan hjælpe dig til at skabe langt mere glæde i livet. Størstedelen af os har nogle mål, vi bevidst stræber efter at opnå, men mange har også en del ubevidste mål. Det drejer sig om mål, som vi ikke tænker på, men som bare er der. Et af dem er for de fleste af os et mål om at være i indre balance og at føle sig veltilpas.

"Indre ro og velvære" er designet til alle, der gerne vil have denne følelse af indre ro og balance. "Indre ro og velvære" er velegnet til alle former for bekymringer og angst.
Positiv ekstra virkning: Afslappede mennesker har større gennemslagskraft og virker pålidelige.
 

Erfaring, der virker

I 1989 udgav Carsten Sommerskov den første udgave af "Indre ro", som dengang var et kassettebånd med et helt andet indhold. Siden har han forbedret sine teknikker og yderligere trænet sin stemme. Den præcist tilpassede baggrundsmusik af Jens Olsen forstærker virkningen, og dermed har du et produkt i topklasse.
 

Sådan bruges "Indre ro og velvære"

Introen sætter dig i stand til at bekæmpe angst og bekymringer. Den giver dig en helt konkret metode til at eliminere angst og bekymringer. Derefter får du en mentaltræningsteknik til at bekæmpe angsten eller bekymringen. Den kan du bruge, så ofte du synes, at du har brug for det.