Livsglæde og energi

Få mere livsglæde. Få mere energi, få fokus på muligheder frem for begrænsninger. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Skab glæde om dagen og fald glad i søvn.

Livsglæde og energi

Du bliver gladere
Du får mere energi
Du falder glad i søvn
Du bliver mere positiv
Du bliver mere optimistisk
 

Mere livsglæde og mere energi

"Livsglæde og energi" er et fantastisk tilbud til dig: Har du lyst til at sprudle? Har du lyst til glæde her og nu? Tænk lige efter. Hvad tænker du oftest på? De tidspunkter i dit liv, der ikke var så gode, eller de tidspunkter, hvor du jublede? "Livsglæde og energi" viser dig, hvordan du øger din livsglæde her og nu. Du lærer at fokusere på livets lyse sider. Ved jævnlig brug øger du din livsglæde på længere sigt. Men det er ikke kun din livsglæde, det er også din energi, der får et ordentligt skub opad. Positiv bivirkning: Livsglæde smitter.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med personlig udvikling i over 35 år. Som uddannet sygeplejerske ved han også, at det er endorfinerne, der skaber glæde og energi. Og endorfiner kan man booste ved hård motion, ved at grine, ved at synge - alt sammen i minimum 20 minutter i træk, hvis man vil have mere en et øjebliks virkning. De kan imidlertid også skabes ved mentaltræning - ved erindringen om de tidspunkter i livet, hvor de var der i stor mængde: højdepunkterne i dit liv. Lad Carstens trænede stemme og Kenneth Plons præcist tilpassede musik tage dig med på en rejse, hvor du booster din glæde og energi.
 

Sådan bruges ”Livsglæde og energi”

Brug "Livsglæde og energi", når du har lyst til bare at nyde tilværelsen, eller når du er i dit nostalgiske hjørne eller ... Pas på! "Livsglæde og energi" kan godt gå hen og blive positivt vanedannende, og den kan godt i hverdagen få dig til at fokusere på de "magiske øjeblikke", der hele tiden er rundt om dig, f.eks. når en gammel dame smiler til dig, to piger får et fniseanfald lige i din nærhed eller ...