Succes

Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

Succes

Du når dine mål
Du bliver mindre sårbar
Du får støtte gennemslagskraft
 

Mennesker med succes tiltrækker glæde

"Succes" hjælper dig til at ramme plet på livets skydeskive. Succes gælder hele vejen rundt. Det gælder succes i arbejdslivet, i familien, fritidslivet osv. Mangler der succes på et område, halter livet. Derfor er "Succes" et godt redskab.

Er du stødt på forhindringer, når du tidligere har prøvet at ændre på psykiske mekanismer? Så er her en ny mulighed.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med personlig udvikling i over 35 år. For omkring 15 år siden opdagede han nogle mekanismer, som han eller andre ikke havde lagt mærke til før, og som har en enorm betydning for, hvordan psyken fungerer: Hjernen stiller hele tiden ubevidst spørgsmål og svarer på dem selv. Lige nu tænker du: "Er det rigtigt?" og svarer sikkert: "Ja".

Påstand: Der findes et ubevidst spørgsmål, som du stiller flere hundrede gange i døgnet. Det spørgsmål er individuelt, men det har fundamental betydning for din succes eller mangel på samme. "Succes" giver dig svaret.
 

Sådan bruges "Succes"

Lyt til den første del. Tænk længe over indholdet. Tænk over, hvordan det passer i dit liv, og hvad du på den baggrund gerne vil ændre. Brug derefter den anden del, visualiseringsdelen, til at ændre det, du har lyst til at ændre. Den mekanisme, "Succes" omhandler, er fundamental, så forvent ikke resultater overnight, men forvent til gengæld, at du på den lange bane vil kunne skabe resultater, som du ikke kan med nogen andre indsigter eller metoder.