Modig og tryg

Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.

Modig og tryg

Nervøs eller noget, du ikke tør?

"Modig og Tryg" indeholder mentaltræning, der kan bruges til at styrke dit mod og/eller til at bekæmpe angst. 

Alle mennesker kan have glæde af at overskride grænser og hæmninger. Overvej om livet bliver for begrænset, hvis angsten eller begrænsningerne styrer livet.
Tør du ikke holde en tale, bryder du dig ikke om store forsamlinger, er du bange for edderkopper, højder, torden, eksamener, har du flyskræk eller .....?

Tør du ikke sige chefen imod, tør du ikke forlade et dårligt ægteskab, tør du ikke leve livet fuldt ud, tør du ikke springe over, hvor gærdet er højest? Så er "Modig og Tryg" lige noget for dig.
 

Erfaring, der virker

For omkring 40 år siden blev Carsten Sommerskov indlagt på et daghospital med det, man dengang kaldte en angstneurose. Det blev starten på hans kamp mod den dengang næsten universelle angst og utryghed.

Han har stadig en minimal rest af sin angst tilbage i form af højdeskræk. Den rest har fået ham til at gå ad Inkastien i Andesbjergene i Peru hen ad smalle stier med flere hundrede meters frit fald ned, hvis man snubler. Den har fået ham op på toppen af de højeste steder, for han skal lige bevise, at det er ham og ikke højdeskrækken, der bestemmer. Men så ekstrem behøver du slet ikke at være, bare du kan tackle hverdagens udfordringer, så er det fint.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

Øget mod skaber frihed, tryghed og beriger livet. Øget mod giver energi, større selvværd, styrke, positivitet og meget andet godt.
Øget mod skaber sikkerhed, handlekraft, tro på egne evner, bedre præstationer m.m.
Øget mod skaber mere glæde.

At være modig betyder ikke at være dumdristig. Det betyder at bryde en grænse, at udvide livet og at kunne være stolt af sig selv, men mod uden omtanke er ikke trygt. Derfor: vær "Modig og tryg". Tag chancen - styrk modet.
 

Indhold

"Modig og Tryg" er inddelt i 3 dele:
En introduktion, der giver indsigt og forbereder dig på de næste dele.
Mentaltræning af mod og tryghed, der kan bruges om dagen.
Mentaltræning af mod og tryghed, der kan bruges om aftenen som et alternativ til godnatlæsning. Underbevidstheden arbejder så videre hele natten på at styrke dit mod og din tryghed. Nu kan du komme sovende til din personlige udvikling!