Du er helten

NYHED!

Styrk selvværd og selvtillid. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatudgaver i et produkt.
 
Ekstra virkninger: Lær at bearbejde angst, at acceptere dig selv og andre samt vigtigheden af at overholde regler.
 
Carsten Sommerskov: "Det er det bedste produkt jeg nogensinde har lavet til denne aldresgruppe"

 

Du er helten

Ud over at booste selvværd og selvtillid lærer dit barn:

at koncentrere sig
at acceptere sig selv og andre
vigtigheden af at få sovet nok

 

Mentaltræning, der virker

"Du er helten" er fire CD'er/downloads/apps* plus en bog*. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv. Dit barn er historiernes hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
Dit barn kan hele tiden blive bedre til at løse problemerne på Saturn, som disse historier handler om. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 

Sådan bruges ”historier der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.

Indhold

Historierne udspiller sig i et Harry Potter-lignende troldmandsunivers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Whesnu har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle fire historier. Der eksisterer allerede flere historier om troldmændende på Saturn ("Du er fantastisk", "Du kan - du tør - du vil"og "Du er sej"), og det er det hidtil mest populære til denne aldersgruppe - Det er derfor en stor fornøjelse at præsentere 4 nye historier i det samme univers med ekstra fokus på at bearbejde angst og acceptere sig selv og andre, som tilten også afspejler.

1 trykt, indbunden bog på 112 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil):
 
Del 1 Nubriaen (Daghistorie) (25:56)
Del 1 Nubriaen (Godnathistorie) (29:33)
Del 2 Du er nubriaren (Daghistorie) (20:45)
Del 2 Du er nubriaren (Godnathistorie) (25:46)
Del 3 Livets kilde (Daghistorie) (20:12)
Del 3 Livets kilde (Godnathistorie) (26:08)
Del 4 Nubris genopståen (Daghistorie) (15:57)
Del 4 Nubris genopståen (Godnahistorie) (21:04)
 
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (de egner sig ikke til selvlæsning).
 
Historierne er alle beregnet til oplæsning. 1 trykt bog på 112 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog (pdf fil) samt tilsvarende downloads. Bogen følger med som e-bog (pdf fil), hvis du køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.
 
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.