Du er bare go' ny udgave

Styrk selvværd og få hjælp til at falde i søvn. "Du er bare go'" styrker selvværd og selvtillid og samtidig hjælper den dit barn til at tackle vrede>.

Du er bare go'

Ud over at booste selvværd og selvtillid lærer dit barn at:
styre vrede
 

Mentaltræning, der virker

"Du er bare go'" opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse
 
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. "Du er bare go'" gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv.
 
Dit barn er historiens hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.
 

Indhold

Historien udspiller sig i et Harry Potter-lignende troldmandsunivers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Whesnu har sendt bud efter dit barn for at få løst et problem. Dit barn er hovedpersonen i historien."Du er bare go'" er ment som en introduktion til mentaltræning for børn og virker kun på selvværd og som hjælp til at falde i søvn. Den vil for nogle børn også kunne dæmpe vrede, men det kommer an på hvad vreden skyldes.


Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (de egner sig ikke til selvlæsning).