Smertelindring

Smertelindring med smertevisualisering. Visualisering af smerter giver smertelindring uden bivirkninger.

Smertelindring

Smertevisualisering

"Smertelindring" indeholder visualisering og mentaltræning, der kan bruges til alle former for smerter. Den indeholder teori samt konkrete visualiseringsteknikker til smertelindring. "Smertelindring" gennemgår de psykologiske aspekter ved smerter samt de handlemuligheder, du har. Dens indhold er i praksis blevet brugt af mange mennesker med gode resultater.

"Smertelindring" er let anvendelig, og den giver anvisning på, hvad du selv kan gøre for at mindske eller fjerne dine smerter. Teknikkerne bruges på hospitaler og i hjemmeplejen.

Erfaring, der virker

For mange år siden, da de første smerteklinikker åbnede, var Carsten Sommerskov en af de få, der havde erfaring med smertevisualisering. Han underviste derfor dengang i midten af 1980'erne noget af personalet på disse klinikker samt noget af plejepersonalet på brandsårsafdelingen på Hvidovre hospital. Han har - som sygeplejerske - gennem en årrække undervist i psykologisk smertebehandling for plejepersonale i store dele af sundhedsvæsnet.
 

Sådan bruges "Smertelindring"

"Smertelindring" indeholder en introduktion, som giver mennesker med kroniske eller tilbagevendende smerter en god indsigt i de psykiske mekanismer. Derudover indeholder den 5 helt konkrete teknikker til at mindske eller helt fjerne smerter. Nogle har stor, andre en del glæde af teknikkerne, og på nogle få virker de slet ikke. Men du kan spørge dig selv, om det ikke er udgiften værd at prøve. Det er trods alt temmelig billigt.