Bangebukserne og andre sludrehistorier (5-10 år)

NYHED
 
"Bangebukserne og andre sludrehistorier" er en e-bog og 3 videoer. Det er en ny helt form for historier som ikke ligner de andre produkter.
Indhold: Accept af sig selv og andre + en historie om angst. OBS Der er tre sludrehistorier, som virker ved den dialog, du bagefter kan have med dit barn. De indledes alle tre med en kort introduktion til, hvordan de bruges. De medfølger også som tre videoer, hvor Carsten Sommerskov læser dem op. Historierne er illustrerede.

 

 

Bangebukserne og andre sludrehistorier

Selvværd og sovehjælp til dit barn
 

Mentaltræning, der virker

"Bangebukserne og andre sludrehistorier" tre historier som videodownloads/apps* plus en e-bog*. Historierne kan bruges til at påvirke børns angst, styrke barnets accept af sig sev og andre
 
 
Indhold
Historierne styrker selvværd
og modvirker angst
Læs mere
Anvendelse
Historierne findes i
to forskellige versioner ...
Læs mere
Anbefalinger
Dette produkt er nyt, derfor
ingen anbefalinger endnu.
Læs mere
Lydprøve
Videoer
Læs mere
Carsten Sommerskov
Mere end 35 års erfaring
kan afspejles direkte i
virkningen ...

Læs mere
Videopræsentation
Kommer snart
Se på Youtube tryk her
 

Anmeldelse:

Dette produkt er nyt, derfor ingen anbefalinger endnu.

 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De tre historier findes som e-bog og videoer. De en næsten identiske idet starten er ændret lidt så det passer til videoformatet.
 

Indhold

 
"Bangebukserne og andre sludrehistorier'" er tre videoer og e-bog (46 sider) samt tilsvarende downloads (som pdf fil):
 
 

Lydprøve

Der er iingen lydprøver da det er videoer.

 
 
OBS!
Historierne er beregnet til oplæsning. Du modtager 1 bog på 44 sider plus 3 mp4 filer Bogen følger med som e-bog (pdf fil). Videoerne er også streamet og kan ses direkte når du er logget ind.
 
 
*Du behøver slet ikke downloade - OBS! I virkeligheden er det ikke apps: Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.