Positivitet der virker 2.0

"Positivitet der virker 2.0". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?
NYHED
Normalpris fra 348,00 kr.
 

Vælg mellem 1 indbundet bog + 1 lydbog som 3 CD'er (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3 og pdf) (fragtfri)

Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil

Positivitet der virker 2.0

Du får overskud
Du bliver gladere
Du tager tingene lettere

Bliv mere positiv

"Positivitet der virker 2.0"er en indbundet bog** og 3 CD'er/downloads/apps*. Starter du morgenen med at se dig selv i spejlet og er utilfreds med det, du ser? Stresser du rundt og tænker negativt? Om dig selv? Om dine nærmeste? Om andre mennesker?

Tæl dine positive og negative tanker i bare 10 minutter fra morgenstunden. Du afgør selv, hvad der er positivt og negativt - og overvej, om det kunne gavne dit liv at investere i "Positivitet der virker 2.0".

Kunne det tænkes, at positive tanker smitter og giver et positivt liv? Kan positive tanker give glæde, overskud og energi?
"Positivitet der virker 2.0" inspirerer dig virkelig til at blive endnu mere positiv.

Den giver dig mulighed for at aflive gamle, negative tanker og erstatte dem med nye positive. Du får mulighed for at kigge på gamle tankemønstre og vaner og lave dem om.

Et utal af gode idéer til, hvad du selv kan gøre. Hør og brug "Positivitet der virker 2.0" før din nabo, din partner, dine kolleger, din familie.
Positiv bivirkning: Positivitet skaber energi. Energi skaber overskud. Overskud skaber glæde. Glæde skaber kærlighed. Kærlighed skaber positivitet.

Negativitet er godt!

Negativitet - på rette sted og tid efterfulgt af en handling for at ændre noget - er godt. Men negativitet, der ikke fører til en handling, der ændrer noget, er tarveligt over for dig selv og andre, der smittes af negativiteten. Kunne det tænkes, at negative tanker giver et negativt liv? Og ja, der er rigtig meget at være negativ over. Hvis du kan ændre det, du synes er negativt, så gør det. Hvis du ikke kan eller vil ændre det, så er "Positivitet der virker 2.0" lige noget for dig. Hvorfor tænke negativt, hvis det ikke kan bruges konstruktivt?

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov var den første i Danmark, der underviste i og skrev om positiv tænkning. Han har undervist over 250.000 mennesker i 9 forskellige lande og på over 2500 arbejdspladser i at skabe mere positivitet, så du finder næppe større viden inden for dette område.

 

Sådan bruges ”Positivitet der virker 2.0”

"Positivitet der virker" består ud over teoridelen af 2x2 næsten ens mentaltræningsdele. De første 2 kan du bruge om dagen. I slutningen af mentaltræningen "vågner du op" og fortsætter med dagens gøremål. De andre 2 skal bruges om aftenen, når du skal i seng.


Til sidst i mentaltræningen bliver du talt i søvn, samtidig med at baggrundsmusikken bliver mere og mere søvndyssende. Måske verdens sundeste sovepille? Din underbevidsthed arbejder videre i drømme. Styrk positiviteten, mens du sover! Så kan det vist ikke blive meget bedre?

Positive mennesker lever længere og bedre. Spring over i livets kø, og køb den nu.

 
"Positivitet der virker" cover
Indhold Du vælger selv CD'er/bog/downloads/apps:

CD1/lydfil1: Længde 1:00:41
Del 1 Det naturlige
Del 2 Analyse
Del 3 Hvad styrer livet
Del 4 Fra negativt til positivt

CD3/lydfil2: Længde 20:40
Del 5 Metoder

CD3/lydfil3:
Visualiseringsøvelser
1. Start dagen glad 8:31
2. Fald glad i søvn 13:20
3. Mere positivitet (dagudgave) 15:04
4. Mere positivitet (godnatudgave) 23:00
5. Betinget refleks musik 15:04

 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
 
**Bogen, som er på 108 sider, følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt indbundet bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.