Carsten Sommerskov

Foredragsholder Carsten SommerskovCarsten Sommerskov

Foredragsholder, Underviser, Forfatter, Mentaltræner

Dygtig, Humoristisk og God foredragsholder

Lad mig præsentere mig selv: Jeg har mere end 30 års erfaring i undervisning i positivitet, arbejdsglæde, trivsel og succes. Jeg har undervist over 250.000 mennesker i USA, Danmark, Norge, Sverige, Holland, Giraltar og Spanien.
Her er hvad deltagerne siger mest: En god, spændende, dynamisk, humoristisk og fængslende underviser med stor erfaring og gennemslagskraft.

Uddannelse

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske og har en voksenpædagogisk videreuddannelse fra Århus Universitet. Jeg har taget en væld af kurser fra få dages varighed til et årige forløb mest udenfor Danmarks grænser. Jeg har blandt andet taget "Mastery University" hos Anthony Robins

Målgrupper

Jeg underviser store som små grupper lige fra den lille institution til den største industrivirksomhed. Mine foredrag ændrer udtryk så de følger med tiden, men indholdet er en stabil kerne, der kan målrettes til den enkelte arbejdsplads behov. Ud over foredrag underviser jeg også på seminarer og workshops.
Jeg har undervist så mange steder at jeg efterhånden sjældent redigerer min referenceliste - der kan ikke tilføjes meget nyt, jeg ikke har prøvet.

Indhold

Selv om indholdet er seriøst kommer du virkelig til at få rørt lattermusklerne.
Min erfaring er så lang at jeg kun videregiver meget konkrete indsigter og metoder der virker.

Forfatterskab

Jeg har skrevet rigtig mange bøger og Cd'er der er udkommet på otte sprog og som sælges stort set i det meste af verden.
Jeg har boet 3 år i Californien, men jeg er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.