Børns vrede

Nogle børn reagerer med vrede, når de bliver såret på grundfølelser som ”Jeg er forkert”, ”Jeg er ikke god nok”, Jeg er ikke elsket”, Jeg er ikke ønsket”. Det er følelser, som alle mennesker har i større eller mindre grad. Egentlig ”burde” den slags følelser give anledning til ”ked af det hed”.

 

Sårbarhed

Nogle børn reagerer så hurtigt på disse følelser, at hverken de selv eller deres omgivelser når at registrere det. Sårbarheden er så intens, at det på et splitsekund kommer ud som vrede.

 

Ond cirkel

Vrede børn tiltrækker sig ikke omsorg, for voksne reagerer ikke med omsorg, når de mødes med vrede. Tværtimod bliver de oftere end andre skældt ud, hvilket yderligere forstærker de negative grundfølelser.

Problembørn

Disse børn opleves ofte som ”problembørn”. Men i virkeligheden er de sårbare og trænger til kærlighed og omsorg. Det er vigtigt at gribe ind så tidligt som muligt, for det bliver sværere og sværere at tackle, jo ældre barnet bliver.

Bedste løsning

Vær forberedt på, at det tager nogle måneder at lære børn at reagere hensigtsmæssigt. Disse børn har både brug for at få styrket grundfølelserne og samtidigt lære at styre temperamentet. Derfor vil jeg anbefale dig at tegne et abonnement og bruge historierne i den rækkefølge, de er nummereret i.
Tegn et abonnement her Det er let at afmelde.
Samtidígt vil jeg opfordre til at komme til et af de foredrag, jeg holder over hele landet.
Se næste foredragsturné

Hvis du ikke vil tegne et abonnement, er den mest velegnede "Du er elsket".

3 varer

 1. Tegn abonnement for et år

  Lyt til og læs alle produkter til både børn og voksne. Du kan logge ind på op til 5 forskellige telefoner/tablets/iPads indenfor samme husstand. Du kan afspille alt lige så tit du vil. Eneste forudsætning er, at du er forbundet til internettet. Du betaler forud et år ad gangen, og du kan melde fra når som helst.

  Videoforedragene: "Glade Børn og Voksne" og "Positivtet der virker" er nu inkl. i abonnementet.

  Normal pris er 1127,- kr. for et år. Ved at tilmelde dig et år ad gangen sparer du 329,- årligt.

  Lige nu intro pris for det første år på 498,- derefter vil prisen være 798,- for 1 års abonnement.

   

  Læs mere
  Fra
  498,00DKK.
 2. Tegn abonnement - mdr

  Lyt til og læs alle produkter til både børn og voksne. Du kan logge ind på op til 5 forskellige telefoner/tablets/iPads indenfor samme husstand. Du kan afspille alt lige så tit du vil. Eneste forudsætning er, at du er forbundet til internettet. Der er ingen bindinger. Du betaler forud en måned (30 dage) ad gangen, og du kan melde fra når som helst.

  Videoforedragene: "Glade Børn og Voksne" og "Positivtet der virker" er inkl. i abonnementet.

  Der fratrækkes 49,- kr. når du kommer videre i bestillingen

  Så første måned kun koster 49,- kr.

   

  Læs mere
  Fra
  98,00DKK.
 3. Du er elsket (3 - 7 år)

  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...
   
  Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede, høre efter og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl.
   
  Fås som indbundet bog, e-bog (pdf), lydbog (mp3)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil.

   

  Læs mere
  Fra

  Fra 328,00DKK.

  Til 358,00DKK.

3 varer