Børns vrede

Nogle børn reagerer med vrede, når de bliver såret på grundfølelser som: ”Jeg er forkert”, ”Jeg er ikke god nok”, "Jeg er ikke elsket”, "Jeg er ikke ønsket”.

Det er følelser, som alle mennesker har i større eller mindre grad. Egentlig ”burde” den slags følelser give anledning til ”ked af det hed”.

 

Sårbarhed

Nogle børn reagerer så hurtigt på disse følelser, at hverken de selv eller deres omgivelser når at registrere det. Sårbarheden er så intens, at det på et splitsekund kommer ud som vrede.

 

Ond cirkel

Disse børn tiltrækker sig ikke omsorg, for voksne reagerer ikke med omsorg, når de mødes med vrede. Tværtimod bliver vrede børn skældt ud oftere end andre, og det forstærker yderligere de negative grundfølelser.

Problembørn

De vrede børn opleves ofte som ”problembørn”. Men i virkeligheden er de sårbare og trænger til kærlighed og omsorg.

Bedste løsning

Vær forberedt på, at det kan tage nogle måneder at lære børn at reagere hensigtsmæssigt. Disse børn har brug for både at få styrket grundfølelserne og samtidigt lære at styre temperamentet. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale dig at tegne et abonnement og bruge historierne i den rækkefølge de er nummereret i.

Ønsker du ikke at tegne et abonnement, er de to første udgivelser nedenfor de bedst egnede:

3 varer

 1. Tegn abonnement

  Lyt til og læs alle produkter til både børn og voksne. Du kan logge ind på op til 5 forskellige telefoner/tablets/iPads indenfor samme husstand. Du kan afspille alt lige så tit du vil. Eneste forudsætning er, at du er forbundet til internettet. Der er ingen bindinger. Du betaler forud en måned (30 dage) ad gangen, og du kan melde fra når som helst.

  Der fratrækkes 49,- kr. når du kommer videre i bestillingen

  Så første måned kun koster 49,- kr.

   

  Læs mere
  Fra
  98,00DKK.
 2. Du er bare go' (8-12 år)

  Styrk selvværd og få hjælp til at falde i søvn. "Du er bare go'" styrker selvværd og selvtillid og samtidig hjælper den dit barn til at tackle vrede og søskende jalousi.
  Der er føjet en ekstra gratis historie som e-bog og lydfil med til dette produkt.
   
  Fås som indbundet bog, e-bog (pdf) og lydbog (mp3)
   
  OBS! Den trykte bog indeholder kun den "gamle udgave" derfor sælges den billigere

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil.

   

  Læs mere
  Fra
  328,00DKK.
 3. Du er elsket (3 - 7 år)

  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...
   
  Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede, høre efter og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl.
   
  Fås som indbundet bog, e-bog (pdf), lydbog (mp3)

   

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil.

   

  Læs mere
  Fra

  Fra 328,00DKK.

  Til 358,00DKK.

3 varer