1606

Team spirit

Team spirit

Carsten Sommerskov har udviklet en enkel og effektiv metode til at skabe den helt rigtige ånd:
I vælger tre positivt ladede stikord. Ord som kan fremme jeres team spirit: positivitet, glæde, energi, humor, sammenhold, kvalitet, succes, vækst ...
 
Styrk sammenholdet
 
Carsten Sommerskov viser jer i løbet af sit foredrag en række eksempler i form af små videoklip og stillbilleder på hvordan, det er gjort på andre arbejdspladser.
Mens han er der, vælger I en ikke-chef som tovholder og en gruppe for hvert stikord og så starter processen et par dage senere.
Tovholderen og dennes gruppe skal holde jer alle til ilden ved at minde jer om det mange gange i løbet af dagen. De sørger f.eks. for at sende jer alle en mail: "Husk lige at gøre 2 ekstra ting for positiviteten i dag".
 
Velkomst
 
De sørger for små begivenheder. Han står f.eks. indenfor døren om morgenen og giver hånd og siger "Velkommen på arbejde - husk lige positiviteten i dag". Processen fortsætter i en uge. Derefter skiftes til stikord nr. 2 og den næste tovholder og gruppe tager over. Dernæst stikord nr. 3 og derefter startes forfra. I alt forløber træningen i 12 uger. Så har I alle trænet, nøjagtigt som du trænede at køre på cykel som barn. Nu kan du køre på cykel, du har blivende effekt af din træning.
En kendt golfspiller blev interviewet af en journalist efter at have lavet "hole in one" i en turnering.
Journalisten sagde: "Hvor var du dog fantastisk heldig, du må være forfærdeligt glad"
Han svarede: "Ja, jeg har lagt mærke til det, her på det senere – Jo mere jeg træner, jo heldigere bliver jeg"
Men har vi nu også tid til at gøre 2 ekstra ting hver dag?
Klik her og se hvor lang tid det tager:
 

I kender jeres behov.
Vi ved hvordan det gøres.

Få et uforpligtende tilbud.
Ring eller skriv til os