1615

Trivselsmåling - hvad så?

Trivselsmåling hvad så?

Negativ vækst

Der bruges rigtig mange resurser på trivselsmåling, apv, medarbejdertilfredshedsundersøgelser m.m. Det har stor betydning, hvordan arbejdspladsen fungerer, men der er lige et par ting, man skal huske, når man ser på resultaterne:

1) Når en medarbejder starter på at udfylde et sådant skema, ligger der allerede i baghovedet en tildens til at fokusere på det, der er galt mere end, hvad der går godt. Og dette får enhver vurdering til at falde mere negativt ud end virkeligheden lægger op til.

2) Mange parametre der slet ikke har noget som helst med arbejdspladsen har indflydelse på medarbejderens bedømmelse, f.eks. humøret, vejret, det aktuelle støjniveau, afbrydelser m.m.

3) Gennem mange år er der blevet brugt resurser på utallige trivselsmålinger og ikke en eneste har konkluderet: Her går det godt. Kan det være sandt?
Men
En trivselsmåling kan godt alligevel give et fingerpeg om, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind lige nu. Gentagne trivselsmålinger kan give en vurdering om den indsats de lægger op til virker.
 
Mennesker der smiler
 
Få hjælp til mere trivsel her
 
Carsten Sommerskov har mere end 25 års erfaring i foredrag og kurser, der hjælper til med at sætte ind som opfølgning på en trivselsmåling.

I kender jeres behov.
Vi ved hvordan det gøres.

Få et uforpligtende tilbud.
Ring eller skriv til os