Positivitet der virker!

- skab arbejdsglæde og overskud

 
Positiv tænkning
 

 

Tank op - tænk positivt med en spændende foredragsholder. Der skaber team spirit og arbejdsglæde
Hvordan bevarer vi gnisten, optimismen og arbejdsglæden?
Det er svært at bevare gnisten, optimismen og arbejdsglæden i en tid, hvor alle har travlt og mange er stressede. De sidste par år har budt på virkelige udfordringer. Diverse kriser er blevet dagens orden. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst!
 
Foredrag med Carsten Sommerskov
Hvordan klarer vi forandringer bedst muligt?
Hvis vi bliver sure og stressede går det aldrig. Så vi har brug for at være konstruktive. Mangel på konstruktivitet giver et negativt liv. Konstruktivitet giver et positivt liv og et godt arbejdsmiljø.
 
Tank op - tænk positivt. En af landets bedste foredragsholdere hjælper jer til at skabe teamspirt og arbejdsglæde
Det virker ikke!?
Erfaring: "Vi var til et foredrag, der skabte begejstring, men efter kort tid var det væk." Dette foredrag er ikke bare et par timers pep. Det er meget konkrete værktøjer, som kan bruges i hverdagen, og der er gratis "hotline" i tre måneder. Det er ikke tanker, gruppe drøftelser og beslutninger, der styrer hverdagen - det gør derimod vanerne og holdningerne! Og det indeholder foredraget mange konkrete metoder til at gøre noget ved.
 
Kontorgang
Mere arbejdsglæde
Hjernen er en biologisk computer, der styrer livet! Den styrer ud fra gamle programmer. De programmer, der ikke gavner, kan ændres såvel individuelt som for et team! Når vi kalder det et lynkursus og et foredrag, så er det fordi indholdet svarer til et helt kursus, men det tager kun 2½ time.
 
 
Banner udenfor fabrik
Tag dine kolleger med
Foredraget henvender sig til såvel små som store grupper: Butiker, Håndværkere, Enkelt afdelinger i firmaer og kommuner, Børneinstitutioner og alle andre som ønsker at styrke fællesskabet, men enkeltpersoner er også velkomne.
 

Ugens tilbud

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 2500 arbejdspladser kan ikke tage fejl.

En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 30 år.
 

P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder, der virker med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe billetter, inden der bliver udsolgt.
 
 
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.