Foredragsbillet Roskilde: "Glade børn og voksne" den 24. september 2020 kl. 19 - 21.30

Prindsen
Guldaldersalen
Algade 13
4000 Roskilde
 
Billet sendes pr. e-mail. Har du ikke modtaget den senest kl 17 på alle hverdage, så se i dit spamfilter.
Kun 7 tilbage
Old Price: 300,00 DKK. 248,00 DKK.
Udsolgt
SKU
Glade Børn 09.24.2020 Roskilde

Handelsbetingelser

Levering

Vækst A/S sørger for levering med GLS senest dagen efter vi har modtaget din ordre. Vi sender dagligt, resten er op til GLS. Levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Vækst A/S kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Vækst A/S naturligvis en ny leverance uden beregning. Kontakt os hvis du ikke har modtaget din vare indenfor tre hverdage efter bestillingen.

Har du valgt at betale med netbankoverførsel sender vi først, når Vækst A/S har betalingen i hænde.

Fejl

Vi er ikke ufejlbarlige, så det sker vi får sendt en forkert vare. Skulle dette ske, beholder du den forkerte vare uden at skulle betale for den, og vi sender straks den rigtige vare.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen uden at bryde cellofaneringen, der findes på vores Cd'er. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. Hvis du ikke afhenter din pakke som du har ønsket sendt til en GLS butik, skal du huske at sende en e-mail til os om at du har fortrudt købet, da der går over 14 dage inden vi får ordren retur og fortrydelsesretten dermed er overskredet.
 
OBS! Der er ikke fortrydelsesret ved køb af mp3 filer til download eller som streaming. Du kan downloade dine køb i alt 5 gange indenfor det første år efter dit køb.
Hvis du har købt både CD'er og mp3 filer til download kan du returnere CD'erne som ovenfor beskrevet; men du får kun refunderet differensen på prisforskellen mellem downloads og CD'er.

Der er ikke fortrydelsesret på billetter til foredrag og weekendkurser. Udstedte billetter refunderes ikke.


Når du køber en billet til et foredrag accepterer du samtidig at modtage en opfølgnings e-mail.

Reklamationsret

Vækst A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Vækst A/S indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Vækst A/S returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Vækst A/S
Mortenstrupvej 25
4174 Jystrup

Varereturnering foregår også til denne adresse. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse (- i givet fald skal vi have en e-mail med ordrenummeret samt teksten: "Køb fortrudt" indenfor de 14 dages returret ellers godtages returneringen ikke). Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.

Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbageførsel til det kreditkort du brugte til at betale med. Vækst A/S kan derudover ved andre betalingsformer have brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Ansvar vedr. website og service

Vækst A/S kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Vækst A/S er ikke ansvarlig for indholdet på websites Vækst A/S linker til, ej heller for indholdet på websites der linker til nogen af Vækst A/S websites.

Ansvar vedrørende produkterne.

Vækst A/S påtager sig ikke ansvaret for såvel fysiske som psykiske problemer eller sygdomme, der på kortere eller længere sigt kan relatere sig til anvendelsen af produkterne. Lider du af eller er du disponeret for en psykisk sygdom eller epilepsi bør du drøfte benyttelsen af vore produkter med din læge.
 
Med venlig hilsen
Carsten Sommerskov
adm. direktør
Vækst A/S
Mortenstrupvej 25
4174 Jystrup
tlf. 70274041
e-mail: vaekst@vaekst.dk
cvr. 15350032

Foredrag:

Glade børn og voksne

Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

 
Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.

Hvad du ønsker, skal du få

Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere…? Du får idéer og metoder til det hele.
 
 Glade børn

Den perfekte forælder?

Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan, for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, at vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
 
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker – ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed – heldigvis er der også rigtigt meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?

Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?

Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend-forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men andre er også meget velkomne.

OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg

De sidste 35 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel, og som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i 30 år undervist mere end 250.000 danskere i dansk erhvervsliv. Mine Cd’er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fag personer i hele verden.
 
Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 voksne børn. Jeg har boet nogle år i Californien, men er for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne.
 
Her kan du læse mere om mig og min baggrund som foredragsholder