Introduktionstilbud

Positivitet der virker

Det har aldrig været vigtigere at være positiv.

Nogle er negative over de politiske beslutninger, andre er bange for deres ældre, nogle er triste over manglende sociale kontakter ... Listen er næsten uendelig.

Fordelene ved positivitet er indlysende: Et længere liv, en stærkere psyke og krop, livsglæde, et bedre forhold til andre, mere energi ... Listen er næsten uendelig

Hvis ikke positivitet bliver til et overfladisk "glasset er halvt tomt eller halvt fyld"-pladder, så kan ekstra positivitet bygget seriøst op fra grunden give mulighed for at se lyset for enden af tunnellen.Denne nye bog med konkrete teknikker fås både som lydbog, e-bog og trykt indbundet bog.

Der er øvelser der kan bruges om morgenen på vej til arbejdet eller mens du spiser morgenmad, så du kan starte det gode humør fra morgenstunden. Der er øvelser til at falde glad i søvn og der er indsigter og teknikker til det mere grundlæggende.

Bogen handler ikke om covid 19 men den kan også bruges i den forbindelse.

Supertilbud lige nu.

OBS! Prisen stiger med 20 kr. hver uge. Næste gang

 

2 varer

 1. Positivitet der virker 2.0.

  Positivitet der virker 2.0.

  "Positivitet der virker 2.0". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?
  NYHED
  Normalpris fra 348,00 kr.
   
  Vælg mellem 3 CDer+Trykt bog og det samme som Download+e-bog eller begge dele.

  Supertilbud lige nu.

  OBS! Prisen stiger med 20 kr. hver uge. Næste gang

   

  Læs mere
  Fra

  Fra 288,00 DKK.

  Til 368,00 DKK.

 2. Rabatpakke: Positivitet

  Rabatpakke: Positivitet

  Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse CD'er/downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?
   
  Førpris fra 594,00 kr.
  Vælg mellem 6 CDer+Indbundet trykt bog og det samme som Download+e-bog eller begge dele.
  Læs mere
  Fra

  Fra 368,00 DKK.

  Til 458,00 DKK.

2 varer