Gratis plakater til børn

Mulig brug af plakaterne.
Hæng plakaten op på barnets værelse og lav for eksempel et aften ritual med at sige godnat til den, der er på plakaten, og fortæl så hvad der står på plakaten. For eksempel troldmanden Whesnu på planeten Saturn siger godnat. Han synes at du er fantastisk. Eller nulingen på billedet siger: Du bare dejlig.
På samme måde kan plakaten bruges om morgenen: Haløjdikum Tralullalej siger: Godmorgen. Du er bare dejlig.
 
Plakater til de små børn ligger i midten  til de større børn nederst og plakater om børn først og endelig allernederst til skoler/børnehaver.

Klik på et billede ad gangen, så åbner der en pdf. fil i et nyt vindue. Du kan oppe i højre hjørne af pdf filen finde et symbol til download. Gem plakaterne et sted, hvor du kan finde dem igen. Nederst finder du helt nye plakater til børneværelset. Plakaterne med tyk sort ramme kan købes trykt (50X70 cm) for 30 kr. pr stk. når carsten holder foredrag (hvis du ikke er med til foredraget kan du bare møde op kl. 21.30 når det slutter.) Se de mange steder her og også her
 
Plakaterne er lavet som .pdf filer og kan downloades og printes direkte i A4 størrelse (Der ydes ikke hjælp til download af gratisprodukter).
 
Husk at læse nyhedsbrevene - der kommer flere plakater og mange andre gratis tilbud.
 
Husk at plakaterne også kan bruges som baggrundsskærm på en telefon, laves som en pop up. Ændrer du størrelsen og sætter dem sammen, kan de også bruges som baggrund til en PC eller iPad/tablet.
 
 
Hvorfor har nogle 19 punkter?
 
Fordi du studser over det, og dermed husker du det bedre.
Fordi alle straks vil lede efter ét til for at fuldende det.
 

 
Plakat: Selvtillid til børn
 
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3
 

 

A4
A3
 
A4
A3
 
A4
A3