Løs teenagerproblemer

Teenagerproblemer er der nok af

En teenager har rigtig mange problemer at slås med:

Nogle teenagere slås med at blive anerkendt i gruppen - andre unge bliver ligefrem udsat for mobning eller holdt uden for.

 

Teenagerproblemer

 

Teenagerproblemer varierer

 • Nogle unge er skoletrætte.
 • Nogle unge bliver påståelige. 
 • Nogle unge bliver indadvendte. 
 • Der er konflikter med forældrene. 
 • Der er provokationer i forhold til omgivelserne. 
 • Der er overdreven kritik af eget udseende og væremåde.
 • En teenager kan være stresset i forhold til skole og fritidsliv. 
 • ..... og meget, meget mere.

Glade teenagere

Bestil her

Heldigvis er der også plads til glæde og succesfølelse

Men ofte er følelserne et stort udvalg af lidt af det hele, og de skifter nogle gange, som vinden blæser. Læg så oven i det besværet, teenagere har med det modsatte køn.


For nogles vedkommende kan det så også blandes med en større eller mindre gang alkohol eller drugs. Læg dertil en ordentlig gang hormonforandringer og de rent fysiske forandringer, der foregår i hjernens frontallapper i teenageårene ... så har du måske ikke verdens nemmeste cocktail.

"Glæde - Energi - Selvværd" behandler teenagerproblemer, og den er en rigtig god hjælp til at få styr på det hele. Den hjælper også ved at styrke den unges selvværd og selvtillid, så det bliver lettere at tackle problemerne. Den giver, som titlen siger: Glæde, overskud og ekstra energi.

 

Glade teenagere i godt humør

Bestil her

Derfor virker det

Til forskel fra de fleste andre produkter, Carsten Sommerskov har lavet, virker "Glæde - Energi - Selvværd" primært ved at give den unge nogle indsigter, som ændrer den unges opfattelse af verden. Den sidste del er en visualiseringsdel, som tager 11 minutter, og som skaber skaber selvværd, selvtillid, en følelse af at være elsket og ønsket, og som bliver til en selvopfyldende profeti, når den anvendes med jævne mellemrum.

 

Sådan bruges "Glæde - Energi - Selvværd"

"Glæde - Energi - Selvværd" består af 9 mindre dele efterfulgt af en visualiseringsdel. Der er flere måder at bruge den på. Den unge kan høre den alene, eller den kan høres sammen med en eller begge forældre. Først høres det hele for at få helheden.

Derefter høres de enkelte dele, f.eks. en om ugen, og de kan danne basis for nogle gode snakke og indsigter til hele familien. Den sidste visualiseringsdel bruges af den unge, så ofte som den unge har lyst. Jo oftere - jo større virkning.

 

Carsten Sommerskov og teenagere

 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov skabte for lidt over 35 år siden de første mentaltræningsteknikker til børn, unge og voksne. Med al den erfaring i at løse problematikker og samtidig styrkelse af børns, unges og voksnes selvværd og selvtillid, får du her et produkt af en kvalitet, du ikke finder andre steder. Det er ikke uden grund, at denne tredobbelt CD/Bog/download er oversat til 3 andre sprog, roses af forældre og lærere og bruges af fagpersoner på skoler, hospitaler m.m.
Læs mere her

Bestil her

Teenager dreng og pige

 

Anbefalinger

Hej Carsten.
... Jeg har købt den til mine to børn. Jonas 14 år, og Emilie 11 år. Emilie har hørt den flere gange og syntes bestemt, at den er god. Men Jonas har virkelig taget den til sig. Han lytter hver aften ved sengetid til en af dem.
... Vi snakker jævnligt ting igennem, som vi måske ikke ellers ville gøre.
Venligst
Britt Sørensen

OBS! Unge kan også bruge voksen CD'er/downloads, hvis de lider af angst, stress eller har søvnproblemer. Se produkterne længere nede.

3 varer

 1. Eksamen uden angst. (Fås kun som download)

  Eksamen uden angst. (Fås kun som download)

  Eksamen uden angst er mentaltræning, der kan bruges til at minimere nervøsitet og dermed være med til at minimere angst. Samtidig kan den være en hjælp til at skabe endnu bedre resultater. Den er primært beregnet til mundtlige eksaminer ... Den kan lånes gratis på ereolen.dk fra om et par dage.
  Læs mere
  Fra
  50,00 DKK.
 2. Glæde - Energi - Selvværd. God nok. (For teenagere)

  Glæde - Energi - Selvværd. God nok. (For teenagere)

  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Teenagere har mange problemer. Tag toppen af de fleste teenageproblemer med ekstra selvværd. Problemer i forhold til dagligdagen i skolen, blandt vennerne og i forholdet til forældrene. Mentaltræningsdelen findes både som dag og godnatudgave i et produkt. Her er effektive indsigter og metoder til ...
   

  Vælg mellem 1 bog + 1 lydbog som 3 CD'er (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3 og pdf) (fragtfri)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades og afspilles direkte på din profil

  Læs mere
  Fra

  Fra 288,00 DKK.

  Til 338,00 DKK.

 3. Bedst på banen (9-13 år)

  Bedst på banen (9-13 år)

  Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...

  Fås kun som 1 e-bog + 1 lydbog som mp3.

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil

   

  Læs mere
  Fra
  348,00 DKK.

3 varer