Selvværd og Succes

- positiv tænkning , selvtillid og glæde

Selvværdet - følelser / holdninger - der kan udtrykkes som "Jeg er helt rigtig", "Jeg er god nok", "Jeg dur" osv. er en forudsætning for et godt liv.
 
Et højt selvværd mindsker, stopper eller forebygger mobning, konflikter, sårbarhed, depression, modløshed, nervøsitet, søskendejalousi, uligevægt, humørsvingninger, indlæringsvanskeligheder, aggressivitet, udbrændthed, koncentrationsbesvær, stress, usikkerhed, negativitet, generthed, hyperaktivitet, misundelse, præstationsangst, indre uro, bekymringer ..............
 
Selvværd til alle kvinder
 
Et lavt selvværd gør det modsatte - Se denne illustration.
Disse Bøger/CD'er/downloads/apps er skabt til at styrke såvel selvværd som selvtillid.
 
Lavt selvværd illustration af symptomer
 
Bestil her
 

Skab succes på alle livets områder

Disse CD'er/downloads/apps fokuserer dit liv til at skabe succes. "Jeg er god nok" giver dig selvværd, og med et større selvværd følger automatisk en større selvtillid. Dit selvværd og din selvtillid er to af de psykiske faktorer, der afgør, om dit liv giver glæde, trivsel og succes på de områder, du finder vigtigst.
 
Selvværd kommer indefra

Når du har et højt selvværd, har du lettere ved at acceptere egne og andres fejl, du hænger dig ikke i bagateller, og det meste af den indre dialog bliver positivt ladet. Du kommer til at tænke positive tanker om dig selv. Tanker om dig selv som f.eks. "Det her klarede du rigtig godt", "Du er faktisk ret dygtig", "Du er nu temmelig klog", "Det kan godt være du har fejl, men heldigvis har du mange flere gode sider" osv. osv.
 
Bestil her
 
Selvværd og succes
 

35 års erfaring, der virker

"Succes" skal læres fra nogen, der har succes, og det har Carsten Sommerskov: Over 35 års erfaring med personlig udvikling er ikke noget, du finder ret mange andre steder. Han har et højt selvværd. Han har kærlighed til sine nærmeste og til andre mennesker, f.eks. har han sponsoreret en landsby i Kenya. Hans produkter sælges på dansk, færøsk, tysk, norsk, svensk, hollandsk, britisk engelsk og amerikansk engelsk.
 
Carsten har masser af fejl, men han lever udmærket med dem. "Succes" gør dig målrettet og får dig til at fokusere bevidst såvel som ubevidst på at få mest muligt ud af livet, både arbejdsmæssigt og privat. Den får dig til at stille dig selv de rigtige spørgsmål.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 
Bestil her
 
Start dagen glad
 

Start dagen med et smil - så er det overstået

Hvis du tit hører dig selv sige noget sådant, så er det på høje tid at ændre kurs. "Start dagen glad" kan ikke købes selvstændigt, men den følger gratis med, når du køber rabatpakken "Succes og Selvværd". Den får dig til hver morgen at skabe dagens gode humør. Du starter simpelt hen med at skabe glæde lige fra morgenstunden.

"Start dagen glad" er 12 minutter lang, og det er meningen, at du skal høre den på vej til arbejdet, eller mens du spiser morgenmad eller gør dig i stand eller...?
 
 

4 varer

 1. Rabatpakke: Succes og Selvværd

  Rabatpakke: Succes og Selvværd

  Lær at styrke selvværd, at starte dagen med glæde og skabe succes på alle livets områder. En gave til alle. Inspiration til at give livet et ekstra skub i en positiv retning.
   
   
  Normalpris fra 624,00 kr.
   

  Vælg mellem 1 indbundet bog + 3 lydbøger som 4 CD'er (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3 og pdf) (fragtfri)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil

  Læs mere
  Fra

  Fra 368,00 DKK.

  Til 448,00 DKK.

 2. Jeg er god nok

  Jeg er god nok

  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.
   

  Vælg mellem 1 bog + 1 lydbog som 3 CD'er (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3 og pdf) (fragtfri)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil

  Læs mere
  Fra

  Fra 288,00 DKK.

  Til 348,00 DKK.

 3. Succes

  Succes

  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.
   

  Vælg mellem 1 lydbog som CD (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3) eller begge dele.

  Lydbøger kan både downloades og høres direkte på din profil

  Læs mere
  Fra

  Fra 178,00 DKK.

  Til 228,00 DKK.

 4. Modig og tryg

  Modig og tryg

  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.
   

  Vælg mellem 1 lydbog som CD (+ fragt) eller det samme digitalt (mp3) eller begge dele.

  Lydbøger kan både downloades og høres direkte på din profil

  Læs mere
  Fra

  Fra 178,00 DKK.

  Til 228,00 DKK.

4 varer