Handelsbetingelser

Levering

Vækst A/S sørger for levering med GLS senest dagen efter vi har modtaget din ordre. Vi sender dagligt, resten er op til GLS. Levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen. Vækst A/S kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Vækst A/S naturligvis en ny leverance uden beregning. Kontakt os hvis du ikke har modtaget din vare indenfor tre hverdage efter bestillingen.

Har du valgt at betale med netbankoverførsel sender vi først, når Vækst A/S har betalingen i hænde.

Fejl

Vi er ikke ufejlbarlige, så det sker vi får sendt en forkert vare. Skulle dette ske, beholder du den forkerte vare uden at skulle betale for den, og vi sender straks den rigtige vare.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen uden at bryde cellofaneringen, der findes på vores CD'er. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. Hvis du ikke afhenter din pakke kan du ikke returnere den, da der går over 14 dage inden vi får ordren retur og fortrydelsesretten dermed er overskredet.
 
OBS! Der er ikke fortrydelsesret ved køb af mp3 filer til download eller som streaming. Du kan downloade dine køb i alt 10 gange indenfor det første år efter dit køb.
Hvis du har købt både Bøger/CD'er og mp3 filer til download kan du returnere Bøger/CD'erne som ovenfor beskrevet; men du får kun refunderet differensen på prisforskellen mellem downloads og CD'er. Vær opmærksom på at vore priser baseres på downloads og at merudgiften til bøger/CD'er kun er meget lille og at returfragten oftest er dyrere end det beløb der bliver refunderet.

Der er ikke fortrydelsesret på billetter til foredrag og weekendkurser. Udstedte billetter refunderes ikke. Dette gælder også hvor fakturaen/kvitteringen gælder som billet.
Når du køber en billet til et foredrag accepterer du samtidig at modtage en opfølgnings e-mail.

Reklamationsret

Vækst A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller vold. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Vækst A/S indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Vækst A/S returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Vækst A/S
Mortenstrupvej 25
4174 Jystrup

Varereturnering foregår også til denne adresse. Ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller ordrenummeret.

Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbageførsel til det kreditkort du brugte til at betale med. Vækst A/S kan derudover ved andre betalingsformer have brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Ansvar vedr. website og service

Vækst A/S kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Vækst A/S er ikke ansvarlig for indholdet på websites Vækst A/S linker til, ej heller for indholdet på websites der linker til nogen af Vækst A/S websites.

Ansvar vedrørende produkterne.

Vækst A/S påtager sig ikke ansvaret for såvel fysiske som psykiske problemer eller sygdomme, der på kortere eller længere sigt kan relatere sig til anvendelsen af produkterne. Lider du af eller er du disponeret for en psykisk sygdom eller epilepsi bør du drøfte benyttelsen af vore produkter med din læge.
 
Med venlig hilsen
Carsten Sommerskov
adm. direktør
Vækst A/S
Mortenstrupvej 25
4174 Jystrup
tlf. 70274041
e-mail: vaekst@vaekst.dk
cvr. 15350032

1 vare

 1. GLS

  GLS

  Bestil udbringning her og send en email til carsten@sommerskov.dk om hvad der skal sendes. Hvis du henter det på en GLS opsamlings sted koster det 50 kr. Hvis du vil have det hjem til din adresse koster det 70 kr.

   

  Læs mere
  Fra
  1,00 DKK.

1 vare