Positivitet der virker!
- skab glæde og overskud

Tank op - tænk positivt med en spændende foredragsholder. Der skaber team spirit og arbejdsglæde
Hvordan bevarer vi gnisten, optimismen og arbejdsglæden?
Det er svært at bevare gnisten, optimismen og arbejdsglæden i en tid, hvor alle har travlt, er stressede, hvor flygtninge og migranter vælter ind over Europas grænser og hvor uenigheden om hvordan situationen skal takles er åbenlys, hvor den globale opvarmning skaber ustabilitet i store dele af verden, hvor globaliseringen uafladeligt banker på døren. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst!
 
Foredrag med Carsten Sommerskov
Hvordan klarer vi forandringer bedst muligt?
Hvis vi bliver sure og stressede går det aldrig. Så vi har brug for at være konstruktive. Mangel på konstruktivitet giver et negativt liv. Konstruktivitet giver et positivt liv og et godt arbejdsmiljø.
 
Tank op - tænk positivt. En af landets bedste foredragsholdere hjælper jer til at skabe teamspirt og arbejdsglæde
Det virker ikke!?
Du har prøvet det før – et kursus hvor du blev begejstret – men efter kort tid var det væk. Dette foredrag er et lynkursus med en spændende og humoristisk foredragsholder, det er sjovt og du får mange gode indsigter, men det er ikke bare et par timers pep – det er meget konkrete værktøjer som kan bruges i hverdagen, og der er gratis "hotline" i tre måneder. Når du taler engelsk og har sagt "we" – kommer der et automatisk "are". Du spekulerer ikke over det, det er automatik. Vælg tre stikord som humor, energi, positivitet, sammenhold, kvalitet … og se dem blive lige så automatiske - ikke bare for dig, men for alle på din arbejdsplads.
 
Kontorgang
Mere arbejdsglæde
Hjernen er en biologisk computer, der styrer livet! Den styrer ud fra gamle programmer. De programmer, der ikke gavner, kan ændres såvel individuelt som for et team! Når vi kalder det et lynkursus og et foredrag, så er det fordi indholdet svarer til et helt kursus, men det tager kun fra 1½ til 8 timer.

I kender jeres behov.
Vi ved hvordan det gøres.

Få et uforpligtende tilbud.
Ring på tlf. 70274041
eller skriv til os på vaekst@vaekst.dk