Foredragholder Carsten Sommerskov
Carsten Sommerskov

Foredragsholder, Underviser, Forfatter, Mentaltræner, CEO

Dygtig, Humoristisk og inspirerende foredragsholder

Lad mig præsentere mig selv: Jeg har mere end 30 års erfaring i undervisning i positiv tænkning, arbejdsglæde, trivsel og succes. Jeg har undervist på mere end 2500 arbejdspladser og et for samlet antal deltagere over 250.000 mennesker i USA, Danmark, Norge, Sverige, Holland, Giraltar og Spanien.

Her er hvad deltagerne siger: En god, spændende, dynamisk, humoristisk og fængslende underviser med stor erfaring og gennemslagskraft.

Derudover holder jeg også foredrag for forældre om børns trivsel og har udgivet mentaltræningsprodukter til styrkelse af børns selvværd samt sovehjælp i mange lande.
 

Uddannelse

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske og har en pædagogisk videreuddannelse fra Århus Universitet. Jeg har taget et væld af kurser fra få dages varighed til et årige forløb mest udenfor Danmarks grænser. Jeg har blandt andet taget "Mastery University" hos Anthony Robins
 

Målgrupper

Jeg underviser store som små grupper lige fra den lille institution til den største industrivirksomhed. Mine foredrag ændrer udtryk så de følger med tiden, men indholdet er en stabil kerne, der kan målrettes til den enkelte arbejdsplads behov. Ud over foredrag underviser jeg også på seminarer og workshops.

Jeg har undervist så mange steder at jeg efterhånden sjældent redigerer min referenceliste - der kan ikke tilføjes meget nyt, jeg ikke har prøvet.
 

Indhold

Selv om indholdet er seriøst kommer du virkelig til at få rørt lattermusklerne.
Min erfaring er så lang at jeg kun videregiver meget konkrete indsigter og metoder der virker.
 

Forfatterskab

Jeg har skrevet mange bøger og CD'er der er udkommet på otte sprog og som sælges mange lande.
Jeg har boet 3 år i Californien, men jeg er vendt tilbage til Danmark.
 

Sommerskov International inc,

Jeg er daglig leder af en lille gruppe medarbejdere der tager sig af salget af mine produkter til styrkelse af børns selvværd i andre lande: 2 tysktalende, en svensktalende, en norsktalende, en lydansvarlig samt en administrativ.