Levering

Du modtager straks efter bestillingen din/dine billetter pr. e-mail.

Fejl

Vi er ikke ufejlbarlige, så vi kan selvfølgeligt blive ramt af it problemer, skulle det ske sender vi billetterne straks efter at it porblemet er løst.


Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på billetter til foredrag og weekendkurser. Udstedte billetter refunderes ikke. Ved en deltagers sygdom erstattes med en ny billet til en anden by i samme sæson, dog under forudsætning af, at vi pr. e-mail til vaekst@vaekst.dk har modtaget sygemeldingen den dag foredraget finder sted senest kl. 10. Kan du ikke deltage i en anden by i samme sæson, tilbydes du at se foredraget som video. Dette kræver dog at du har en pc, da det er for "tungt" til at kunne ses på en telefon eller en tablet/Ipad.

Hvis Vækst A/S er nødt til at aflyse et foredrag tilbydes fuld refusion af billetprisen eller evt. anden kompensation.

Hvis loven kræver coronapas eller lignende foranstaltninger er det køberens eget ansvar at vise en sådan ved indgangen. Manglende dokumentation af dette medfører ikke billetrefusion selv om adgang af denne grund nægtes.

Når du køber en billet til et foredrag accepterer du samtidig at modtage en til to opfølgnings e-mail.

Videoforedrag købes som adgang til at se dem online, og der er ikke fortrydelsesret på køb af adgangen til videoforedragene.

Ansvar vedr. website og service

Vækst A/S kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Vækst A/S er ikke ansvarlig for indholdet på websites Vækst A/S linker til, ej heller for indholdet på websites, der linker til nogen af Vækst A/S websites.


Med venlig hilsen
Carsten Sommerskov
adm. direktør
Vækst A/S
Hvedstrupvej 8
4000 Roskilde
tlf. 20131041
e-mail: vaekst@vaekst.dk
cvr. 15350032

 

1 vare

1 vare