Anmeldelser

Carolines Zoneterapi

Jeg kan give Carsten Sommerskovs produkter og rådgivning de bedste anbefalinger. Jeg er selvstændig zoneterapeut i Køge. Nogle af mine klienter kommer til mig med stress, angst, søvnbesvær og/eller lav selvværd. Sommerskovs mentaltræning hjælper rigtig mange af dem.
5 *****
 

Kirsten Strandberg Rasmussen

 Jeg har købt din bog og downloads ang. at tabe sig og det virker. Efter, at jeg dagligt hører lydfilerne, får jeg lavet om, dag for dag. Min første uge, har jeg næsten tabt mig 1 kg og det er flot, at man kan få sin tanke gang vendt, til bedre vaner.
Nu går jeg forbi slik, chips og andet jeg før har spist, som jeg ikke værdiger et blik. 5 stjerner herfra.
5 *****
 

Mette

 Min søn falder hurtig i søvn hvilket var formålet, tak
4 ****
 

Dennis Roland Pedersen

 Vi bruger dem til barn med lavt selvværd... det virker
 5 *****
 

Anja Kryger Franken

 Dejlige fortællinger, fin rød tråd igennem. Vores barn bliver langsomt bedre til at acceptere hendes temperament og beherske samme. 
5 *****
 

Kristina

 Rigtig god bog, min datter elsker at høre de 3 historier jeg nu har købt, hun falder meget hurtigere i søvn, og hele nat rutinen er nemmere fordi hun ser frem til at høre historien 
 5 *****

Tina Larsen

 Du er bare dejlig med totterne er et kæmpe hit hos vores ellers meget viljestærke datter. Putning er blevet markant nemmere med totterne ved vores side. De giver en dejlig ro og vi kan til og med mærke, at hun er blevet bedre til at komplimentere andre - det må være hendes usynlighedstot.. 
 5 *****
 

Susanne Bast

 Alle Carsten Sommerskovs cd'er til børn er uundværlige, vores datter har haft nogle problemer i skolen, og hver aften når hun skulle sove lyttede hun til hans cd'er og blev mere rolig, mere selvtillid og tro på sig selv det var noget hun lyttede om aftenen inden hun skulle sove, og nogen gange når hun levede.....kan varmt anbefale dem
 5 *****

Camilla slangerup

Min pige har lyttet til CD’erne i flere år.
Hun elsker dem og bruger dem når hun skal sove.
Det kommer hun til at fortsætte med i noget tid endnu.
5 *****

Malene Mørk Thomsen

Min søn er rent faktisk blevet gladere - og mere udhvilet - efter at han lytter til historierne.
Og jeg er lettet over at det ikke var spild af penge
4 ****

Anne

Det virker - mit barn på 11 sover langt før end det tidligere var tilfældet.
4 ****

Joan Primdahl

Nuslingerne og Småfolket. Min datter på 4 elsker at falde i søvn til begge, det er ren fornøjelse for os begge at ligge og lytte til.
5 *****

Camilla Ørskov

Vores børn elsker historierne om nuslingerne - og hjælper dem til at falde til ro om aftnen
5 *****

Jannie

Vi bruger godnathistorierne til vores søn på 7. De virker fantastisk godt og han slapper helt af ved at ligge og lytte De fleste gange sover han allerede inden historien er slut. Kan varmt anbefales!
5 *****

Lenette Hansen

Vores handicappede dreng, har det til tider meget svært med, at håndter det, at han sidder i kørestol. Vi har fundet ud af, at hvis han hører en af disse cdér hjælper det i en periode på humøret: Du er helt perfekt, du er fantastisk
5 *****

Mie

Helt fantastisk, min søn på 10 har eigtig stor glæde af historierne.
5 *****

Rikke Gade Petersen

Vi har flere cd-er og downloads fra Carsten og vores drenge elsker dem
De synes at det er det bedste - især at ligge og lytte til dem ved aftenstid og det giver dem en helt speciel ro.
Det er SÅ fantastisk og kan klart anbefales
5 *****

Helle

Alle cd og download jeg har købt har virket ☀️
5 *****

Mette Rokkedahl Juel

Fantastisk downloads - hjalp øjeblikkelig på vores datters problemer med at falde i søvn.
5 *****

Susanne Skriver Kristensen

Meget hurtig levering og godt produkt
5 *****

Benita Levin Brix

Super
5 *****

Line lykkegaard

Min søn kan ikke sove uden sine historier, den anden cd blev slidt op...
5 *****

Birgitte Asp Nielsen

 • Jeg har ikke modtaget min cd'er eller bog, som jeg har betalt leveringsgebyr på til gls, så jeg er bestemt ikke tilfreds...
  Jeg havde faktisk tænkt at ringe til jer imorgen, da jeg er utilfreds..
  Jeg har downloadet cd'erne men min datter er ikke helt kommet igang med disse historie, Hun har en af dine "gamle" cd'er hun hellere vil høre..
  Jeg håber at høre fra jer meget SNART
  Mvh.
  Birgitte

 • Tak for din henvendelse. Den er afsendt den 20. maj, men jeg kan se at GLS aldrig har registreret den. Så den må være bortkommet. Jeg har straks sendt en ny og medsendt en ekstra "undskyldning". Med over 7000 ordrer om året sker det med 1-2 ordrer om året - så jeg klager ikke videre til GLS, men tager selv tabet.
  Venlig hilsen
  Carsten Sommerskov.

1 *

Lydia Fredensborg

Vi er utrolig glad for at have købt "du er vidunderlig".. Børnene elsker historien og de bruger den i hverdagen..
5 *****

Marianne Kjærgaard

Fantastiske produkter mine børnebørn og jeg er fuld tilfreds. Nyder dem dagligt. Tusind tak jeg er så taknemmelig
5 *****

Pia staal

 • Vores fodbolddreng blev ikke fanget af det

 • Hvor gammel er han? Aldersgrupperne for dette produkt er vigtige, mange af dem der er over 13 gider det ikke og for dem under 9 år er det for uoverskueligt.

3 ***

Betina Borg

Har to drenge på 4 og 6 år, der begge elsker at høre nuslinge historierne. Og det er rigtig godt at tale om historierne i hverdagssituationer
5 *****

Rikke Knudsen

Jeg har købt selvværd cd'er for børn og har brugt dem som godnat historier til mine børn og de har været vildt fantastiske
5 *****

Louise

Jeg købte 3 cd'er til mine tvillingepiger på 6 år som sov sammen.
Det var vanskeligt at få ro på dem ved sengetid, så da de begyndte at høre historierne, blev der ro fra starten, og efterfølgende begyndte pigerne at glæde sig til at komme i seng og falde i søvn til de hyggelige cd'er.
5 *****

Mette Holme

Skøn fortælling om nuslingerne i nuslingetræet.
Man bliver glad og godt tilpas og får rundet dagen af med en god fortælling.
Og så har du en god fortællerstemme - og fortælletempo.

Vi - mine børn og jeg er fans.

Mvh Mette Holme

5 *****

Sara Louise

Mine sønner på 6 og 10 år får utrolig meget ud af at ligge og høre historierne om aftenen. Det har især været en stor hjælp for den yngste i forbindelse med hans start i førskole, hvor det nogle gange kan være lidt svært at finde ro når man skal sove, fordi der er så mange nye ting som fylder og som man skal forholde sig til.
5 *****
 

Karina

 • Nuslingerne er en sød fortælling og virker godt til de små, men har oplevet at mine børn sagde fra da de blev 4-5 år da de netop havde gennemskuet den og ikke rigtig kunne tage imod de gode ord, hvilket de netop havde brug for

 

Jeg kan se at du har købt dem i sommeren 2015. jeg tænker at det er naturligt at dine børn bliver trætte af at høre dem når du har forsøgt at bruge de samme få historier i 4 år. Desuden må dine børn været blevet for gamle til nuslinge historierne.

 2 **

Mette Rokkjær

Først foredrag og så køb af cd- kan klart anbefales
5 *****

lisette hansen

 • Sikkert gode produkter, men har endnu ikke fået downloadet lydfiler - virkede for besværligt...

 • Du har misforstået det - de skal ikke downloades.

2 **

Tina Danesi

Fantastisk foredrag med stof til eftertanke. Gode råd og forslag til ændringer i måden vi taler til vores børn. Herhjemme er vi stoppet med at skælde ud- men det har været en proces. Min ældste dreng elsker historierne fra “ du er vidunderlig” og “ du er elsket” står nu på ønskelisten.
5 *****

Laila Thomsen

Vi er super glade for dine cd og bøger, de elsker at høre dem, når de skal sove og hvis de har haft en svær dag, de er plejebørn. ❤️❤️
5 *****

Lisbeth Ingemann

Super foredrag jeg var til i aftes. Glæder mig til at spille/afprøve cd'erne for drengene i aften.
5 *****

Lone Hansen

Har været til et foredrag med Carsten, sjov og godt - tankevækkende. Har brugt lydbøgerne på min 8 årigt dreng, gav rigtige gode resultater
4 ****

Louise Jespersen

Min datter har haft meget stor glæde af dine cd’er med de bedste børne historier.
Nu kan hun falde i søvn om aften
5 *****
 

Christine

 Min datter på 5 spørger næsten hver dag om hun må høre nuslingerne. Hun nyder at slappe af til de gode historier, og det er et godt supplement til putning herhjemme. Lillebror på 3 er også begyndt at lytte med, så jeg håber han får ligeså stor glæde af dem.
5 *****

Mette Hansen

 
 Vi har været til begge dine foredrag og du er fantastisk. Vores datter på 5 år elsker dine Cd’er og de hjælper når hun skal sove. Du har givet os, så meget vi kan bruge til en bedre hverdag. Tusind tak.
 
 

Jeanette Fonnesbæk

 

Jeg har spurgt de “små 12 års eksperter” her i huset, som produktet er købt til. De siger” jeg kan allerede mærke det virker! Hvordan kan du mærke det spurgte jeg og svaret var : jeg er blevet mere sikker når jeg har bolden, sådan kan jeg mærke det. Den anden ekspert sagde : det føles dejligt, det er godt at lytte så bliver jeg helt rolig i kroppen.

Så 5 ud af fem stjerner herfra huset

 5 *****
 

Annemette Nielsen

 Fantastisk stemme og rigtig gode pointer og ideer elsker at lytte og følger de indlagte råd
 5 *****
 

Anja Åkesson

Jeg har 4 cd'er til mine børn. De er totalt afhængige af dem, og det er helt slut med mareridt om natten. De føler de kender Carsten, fordi han læse for dem hver aften.
 5 *****

Susanne larsen

 Rigtig god. Den kan sagtens bruges til flere hold sportsgrene...
 4 ****
 

Kirsten Larsen

 Jeg har gennem mange år købt og brugt mange af dine cd´ere. De er for mig helt fantastiske. Denne gang ville jeg gerne have Nul Stress til at downloade på min ipad, derfor købte jeg den til dette formål, selvom jeg har to af slagsen på cd. Mvh Kirsten 
 5 *****

Bkm

Produktet til mig selv giver mig en god inspiration og gå på mod. Tak
 5 *****

annette jensen

Blev overrasket over at 2 cd var til ældre børn - var ikke opmærksom på dette da jeg bestilte pakken:-( Det skyder nemlig langt over den børnegruppe vi skal bruge det til)
Ellers fin service
 4 ****

Lillian andersen

 Kræver barnet har en positiv indstilling, siger JA.
Jeg ønsker ikke at mit barn siger ja til alt.
Som udgangspunkt falder jeg hurtigt i søvn til historierne, (let hypnotiserbar) det gør mit barn ikke.
Det er kritikpunkterne, eller syntes jeg at de sender et skønt budskab.
Kunne godt finde på at købe noget igen. 
 3 ***

AK

Er glad for alle de produkter jeg har købt, både mine børn og jeg selv har god gavn af cd'er og downloads. Kan anbefales.
 5 *****

Michael bonde

Har endnu ikke hørt cd'en. Men de andre produkter er gode.
 5 *****

Mia Flacheberg Johannsen

 

Mia Flacheberg Johannsen

5 *****

Lone sjørslev

Hurtig levering
Go læsning / lytning
 5 *****

Marie kristensen

 En ting er at læse og høre om jeres produkter, en anden ting er at få muligheden/ ta chancen og købe/prøve det i eget hjem. Her hjemme er vi både taknemmelig overrasket over hvilken glæde og stor effekt disse produkter har, må sige at i lever på til jeres løfter og vi vil til enhver tid anbefale jer med stor positiv ros til andre, tak for at være med til at gøre hverdagen bedre for så mange menneskwr
 5 *****

Margit Svendsen

Jeg har købt produktet da min mand skulle have været med til dit foredrag i Horsens, men blev forhindret
han får derfor en cd som han så kan lytte til, håber han får glæde af det
5 *****

Mikael Jeppesen

 Jeg har købt, jeg er sej og du kan-du tør-du vil, mine drenge på 10 og 12 høre dem hver aften når de er lagt i seng, den store siger han er mere frisk om dagen efter han er begyndt at lytte til dem.
5 *****

Thomas Vind

 Det virker rigtigt godt for min 8 årige søn at høre historierne.
 5 *****

Nadia Frost

Vi har kun gode erfaringer med godnathistorierne fra Carsten Sommerskov. Vi har en søn - nu 9 år - som siden han var 4 har haft glæde ved disse oplæsninger. Vores søn har flere gange haft svært ved at falde i søvn om aftenen, da han har været bange og utryg. Dette har historierne afhjulpet med, så han oplever successen ved at falde i søvn i egen seng.
5 *****

Ane Katrine Eiming

 • Vi har stor glæde af Cd'erne, som vi bruger når børnene skal sove. Det er blevet en del af deres aftenritual og hjælper dem til at slappe af og falde i søvn. Især historierne til de lidt ældre børn er både spændende og hjælpsomme. Der er en fin kombination mellem musik og oplæsning. I oplæsningen ærgres jeg dog over at der ind imellem er oplæsningsfejl, bliver sagt øh eller lignende. Det forstyrrer den samlede oplevelse.

 • Du har åbenbart nogle af de "gamle" produkter. Vi har indtalt alle vores børneprodukter om og fået ny baggrundsmusik netop for at rette den slags. Der er hverken indtalefejl eller øh på produkterne længere.

 3 ***

Mette Møller

 Cd erne er så fantastiske og vores barn nyder godt af dem ved sengetid. 
 5 *****

Maja Zeigermann

“Du er fantastisk” er fantastisk.
5 *****

Rikke Mathiesen

Fantastiske historier for børn. Vi har både for de små og lidt større børn og min datter ELSKER dem - hvis en cd kunne blive slidt, ville den være det nu ; ) Hun lytter aften efter aften og hendes veninder som overnatter elsker dem også ; )
5 *****

Lars Dalhoff Vrønding

Det er lidt tidligt efter købet til at give en dybdegående anmeldelse af historierne. Det jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er at min børn er rigtig glade for historierne og det virker til de sover hurtigere. Dog er det sommerferie, så deres sengetider er noget senere end i hverdagen. Giver gerne mere feedback på et senere tidspunkt, hvor det giver mere mening.
4 ****

Lene Kronow

Hele familien har haft vanvittig stor glæde af de her CD'ere.
Datteren har både lært at sove og har fået større selvværd!
Vi, på den anden side har lært at være mere positive i vores tilgang til tilværelsen! Skønt!
5 *****

Josefine Slyk Pedersen

Super godt produkt - min søn elsker at hører fortællingerne
5 *****

Jeanne Storm Hansen

Jeg har 3 drenge på 4-6-10år vi sammensover og høre allesammen “du er god nok - du ka” hver aften og har gjort det i flere uger nu, de høre begge historier i forlængelse af hinanden, eller vi lader cd’en køre ud, de små sover inden historierne slutter. Så dejlig en afslutning på dagen.
5 *****

Lotte Quist Glinvad

Min datter på 11 bruger historierne hver aften og elsker at falde i søvn til dem. Vi startede ud med historierne da hun har svært ved at være delebarn. Det at flytte mellem os forældre, gav mangel på overskud og problemer med søvn. Historierne har været til sort hjælp for hende og for os voksne :)
5 *****

Christina sommer

Cderne har givet mit barn meget mere selvtidlig, og hun er generelt meget gladere i hverdagen
5 *****

Sara

Jeg synes allerede jeg kunne mærke forskel på min søn, da han havde hørt historierne 2 gange!
Han virker mere i balance, rolig, glad og afslappet og vi har slet slet ikke nær de konflikter, som vi havde inden vi begyndte med disse historier. Så kan kun give mine varmeste anbefalinger,- det virker!
5 *****

Malin Lindberg

Min søn har fået meget mere ro på siden vi startede med historierne vær aften. Vi elsker dem og han glæder sig til at komme i deng og lytte
5 *****

Henriette Lindkvist Petersen

 Her er vi super fan af de skønne cd'er, - hver aften er der cd historie tid inden godnat og der er ro på børnene kort tid efter historien er startet;). Så dejligt for både børn og voksne :)
5 *****

Louise Schøler

Min søn sover fantastisk til disse cd'er.
5 *****

Lone Hansen

Cd’erne Har fanget vores store dreng og han elsker at lytte til dem når han skal sove. Bruger dem for at styrke hans selvværd og ikke på grund af dårlig nattesøvn!
4 ****

Heidi Dobrzynski

 Historierne om nuslingerne, er en kæmpe succes og hjælp til at få min datter til at fsldr i søvn. Før kunne det nemt tage op til 2 timer, nu går der ca. 15-20min.
5 *****

Louise Bruun Sandholdt

Min mand og jeg tog til foredraget i Horsens "Glade børn og voksne" for en uge siden. Her fik vi øjnene op for nogle ting, og købte også en 4 dobbelt cd-pakke til vores datter på fire år. Og wauw - en super positiv effekt! Allerede første aften vi satte en cd på, gik putningen bare super godt. Der er ro på ingen tid, og vi har en pige der vågner glad op om morgenen. Succes!
5 *****

Jeanne freno

Super gode historier.
Min datter på 6 år elsker dem. Oplæseren fortæller hvornår de skal lukke øjnene og gør det nemt for barnet at følge med. Historierne er fortalt på en måde så hun føler sig som hovedpersonen.
5 *****

Maria Schiønning nielsen

 Historierne virker bare. Vores pige på 8 år kan slet ikke sove uden dem. De giver hende ro, men de hjælper hende også med at lære at håndtere svære situationer i hverdagen. Så tak for at de findes 
5 *****

Stephanie coard

Vi elsker bøgerne og.cdetne hjemme hos os .. og jer der meget frem til at opleve et foredrag d. 17 maj ☀️
5 *****

Tine Grunnet

Min datter på 9 år nyder at høre om planeten Saturn. I hendes hverdag bruger hun historierne konstruktivt i situationer der er udfordrende.
5 *****

Anja Jensen

Har fået et barn, der er gladere for at komme i seng, men render dog et par gange oppe og kommer ind om natten. Har prøvet CD'erne i 2 måneder
4 ****

Maria

Ville ønske at jeg kendte til bøgerne før... de virker helt fantastiske...
5 *****

Line pedersen

Super gode cd'er til min dreng. Han elsker at lytte til historierne inden sengetid..
5 *****

Tanja

 De virker så godt! Og børnene hygger sig med historierne. 
5 *****

Bente Jørgensen

Dine cd´er er rigtig gode, jeg falder ofte i søvn til cd´en sov godt, min datter har også hørt flere af dine børne cd´er til godnat, men er ikke altid lige glade for dem, dog lytter hun dem til slut hvis jeg siger hun skal.
4 ****

C. Søgaard

Super :-)
5 *****

Camilla

Mine pige har stor glæde af flere af cd’erne.
De hjælper hende til at finde ro og falde hurtigt i søvn. Uden sine godnat historier tager det 1,5-2 timer før hun sover. Hun har dem der hedder 3-7 år og siger hver aften selv til når hun skal hører historie.
5 *****

Sussanne Højlund

Efter en hård skilsmisse og en storesøster der ikke var et " ægte" barn ( efter 14 år som datter og daglig papfar) - som måtte lide den skæbne at blive sorteret fra og fundet for let - har alle mine tre døtre fundet dyb ro og indre stabilitet ved at lytte til Carstens historier om selvær og det at der er nogen som har brug for ems særlige hjælp
Det er ren magi i børnehøjde.
5 *****

Brit Lybech Therkildsen

Min søn finder en ro og dybere søvn - og får et selvtillidsbust:-)
4 ****

Pia Simonsen

Jeg synes godt om Carsten Sommerskovs Cd´er. Jeg har brugt dem til mine børn.
5 *****

Henriette

Efter ca. 5 måneder med en datter som ikke kunne finde ro når hun skulle sove.. så har jeg en datter nu som faldet i søvn på 5 -10 min og det kan jeg takke jeres cd'er for..
5 *****

Diana holm

Super god
5 *****

Mie Lauritsen

Jeg har købt "Positivitet Der Virker" som download.
Jeg er meget tilfreds med mit køb.
Jeg bruger især "Tænk positivt (fald i søvn versionen)" den hjælper mig når jeg har svært ved at falde i søvn.

Jeg har også været til foredraget "Positivitet Der Virker"
det kan jeg varmt anbefale, dejlig passioneret fremlægning af Carsten.

5 *****

Dorte Krabbe

Min søn har lyttet til cd'er Du kan- Du tør-Du vil. Han har stor gav af at lytte til dem og er blevet meget mere glad og positiv.
5 *****
 

Ulla

Vi har brugt flere af cd’erne Til bedre selvværd og jeg synes de er gode
4 ****

Lilian Pedersen

Foredraget som jeg var til, syntes jeg var super godt og det gav mig virkeligt noget positivt at tænke over, som jeg faktisk tænker på hver morgen når jeg kører på arbejde.
Jeg købte også en CD som jeg lytter til en gang i mellem, når jeg har det dårligt.
så jeg kan kun give de bedste anbefalinger til andre, at de skal tage ind til dit foredrag.
5 *****

Lisbeth Brahe

sov godt - den kommer du ikke til at høre færdig - medmindre der sidder en og holder dig vågen...
5 *****

Christina Balsby Friis

Det er nogle helt fantastiske cd'er som begge vores børn lytter til når de skal i seng.
Tror at jeg snart skal ha købt lidt nye til dem .
5 *****
 

Karkov

Jeg har både været til foredrag og købt en del materiale til børn i alderen 3-7 år. Det har været meget brugbart og vores pige hører cderne hver aften.
5 *****

Løvbeck

Har købt en download til børn om bedre selvværd. Det var interessant og jeg synes det havde en effekt i dagene efter, men det skal nok høres flere gange jævnligt. Overvejer at købe en download til mig selv for at se om jeg kan få en bedre søvn.
3 ***

vivikopp@gmail.com

Jeg blev desværre syg da jeg skulle til et foredrag.
Men jeg følger Carsten sommerskov på FB og kan virkelig bruge det meste af det han skriver.
4 ****
 

Charlotte Jørgensen

 Fantastisk til dreng på 9 år med angst for at sove. Sov i egen seng hele natten efter at havde hørt det 1 gang
5 *****
 

Susanne

Har købt til min søn og det har hjulpet ham. Hans lillesøster hører det også nu.
5 *****

Mette

 Jeg har købt meget af materialet til voksne, men er blevet for træt at musikunderlægget, så hører det ikke længere. Hvis man kunne vælge musikken til eller fra, eller måske andre musikstykker, ville jeg blive en glad bruger igen. 
3 ***
 

Mette Romme

 Jeg har brugt flere af CD’erne i kategorien 3-7 år. Til mine egne børn som “godnathistorier”, når der var brug for at finde ro med sig selv eller andre/andet - super god afslutning på dagen. Professionelt har jeg brugt dem til “hviletid” - afslapning uden søvn. Tydeligt at jo mere kontinuerligt man bruger historierne, jo bedre bliver børnene til at give sig hen til en afslappende stund.
4 ****
 

Bitten Bendtsen

 Vi har været rigtig glade for selvværd og sovehjælps cd'erne til vores børn.
Vi har hovedsaglig brugt godnathistorierne til sovehjælp, og det har været med god succes.
 5 *****
 

mp

 Gode produkter, og god service.
5 *****

marianne

 
Jeg syntes det er super relevant og rigtigt godt.
4 ****

Maria Andersen

 Jeg har købt nogle af cd'erne til min søn på 5 år.
Det er super gode historier og både ham og kusinen/venner nyder at lytte til dagshistorier og godnat historierne.
Føler han har en større ro ved sengetid og helt fantastisk med alle de gode ord der fortælles til ham. Han vokser af historierne
5 *****

Dorte Nielsen

Har haft fornøjelsen af foredrag samt CD’er til både mig selv og til min datter på nu 8 år. Begge dele kan varmt anbefales. Tak Carsten
5 *****
 

Gitte Strøyberg

jeg synes dine cder er guldværd. min søn som har adhd er mega glade for dem . vi høre dem altid lige inden han skal sove.
5 *****

Tania Kristensen

Fantastisk
5 *****

Pia

 Skøn stemme! Og så virker det
5 *****

Birgit

 Et af hjælpemidlerne igennem svær depression var disse cd' er fra carsten Sommerskov som jeg stadig lytter meget til. Igså super foredrag fu holder.
5 *****
 

Hanna Horsager

Vi købte "Du er vidunderlig" og vores drenge på 4 og 6 hører en historie hver aften. Vi kan især mærke forskel på vores store dreng, han er blevet meget gladere og roligere i skolen og her hjemme. Og han glæder sig til at høre en historie hver aften!
5 *****

DD

Rigtig mange gode emner der får sat tanker i gang og op til overvejelse
5 *****

Malene

Jeg troede ikke helt på det - men på 4. dagen kom min datter hjem og fortalte STOLT at hun havde læst højt foran klassen UDEN at få tårer i øjnene...
5 *****
 

Rikke Lazarotti

Bedst på banen er fantastisk. Vi bruger den om aftenen når vores søn skal sove og det giver en rigtig god ro og tryghed. Han bruger den også når han er på tur hvor han har svært ved at falde til ro når han skal sove.
Kan klart anbefales
5 *****
 

Anne

Vi har brugt flere af cd’erne -primært godnatfortællingerne til vores tvillinger på 7 år med stor virkning -de sover godt og positiviteten og selvværdet styrkes. De er f.eks. gode til at rose hinanden, kammerater og forældre :-)
5 *****

Conni Skov

Her i huset hører vi - Du er fantastisk - samt - Du er helt perfekt - Vi har holdt en pause og nu hører vi CD'erne igen - Behold dem du elsker - må være næste skud på stammen - Lyder interessant - God Påske Carsten til dig og dine.
5 *****
 

Marie-Louise Spring

Har ikke set fuld effekt endnu men vores barn er mere rolig, og nyder sine historier
4 ****

Jacob Nielsen

Vores søn på 12 år har i mange år haft svært med at finde ro ved aftentid. Nu har vi så hver aften i en måneds tid afspillet historierne “Du er helt rigtig”, og det har virkelig ændret meget. Det virker nærmest hypnotiserende på ham at gentage lytteriet og han falder i søvn efter 10-15 min. Kan klart anbefales.
4 ****

Line christensen

Mine drenge er glade for historierne om nuslingerne, men syntes ikke de falder særlig hurtigt i søvn af dem.
3 ***
 

Susanne Pedersen

 Vi har haft stor glæde af historierne om Saturn, i en periode, hvor vores søn havde svært ved at finde ro om aftenen.
5 *****

Floor

 Super gode og de virker 
5 *****

Lotte Rasmussen

Min datter er begyndt at høre historier om aftenen, og falder bedre i søvn. Desværre har vi kun 2 historier, men vi vil helt sikkert købe et par mere
4 ****

Avo

Min søn på 9 år falder altid i søvn, når jeg læser for ham. Vi kan mærke at han er glad når han står op og morgen. Han bruger selv mange af de søde ord til andre børn i løbet af dagen. Cd’en har vi ikke brugt endnu.
5 *****
 

Lotte Svendsen

Vi har lige købt du er fantastisk og vores 2 drenge på 7 og 8 falder hurtigt i søvn om aftenen, men 4 historier er ikke meget. De vil gerne høre en ny hver aften..
2 **

Tina Svendsen

Vi er meget begejstret for CD’erne, både til børn, unge og voksne. De har hjulpet både små og store.
5 *****

Claus Hassing

Jeg har brugt Carstens cd'er til mine børn og bonus børn og de har haft en vildt god effekt...
!!! kan KUN anbefales herfra... !!!
5 *****

Dorthea

Kan varmt anbefale disse historier. Min 9 årige søn havde ofte dårlige/uhyggelige tanker til sengetid, men nu falder han trygt i søvn til "du er fantastisk"
5 *****

Karina

Min datter kan godt lide at falde i søvn til en godnathistorie. Hun sover i løbet af ti minutter og vi kan tydeligt mærke på hendes humør når hun vågner om morgenen, om hun har hørt en historie aftenen før eller ej. Hun er mere glad og bedst af alt, historien gør noget ved hendes selvværd- hun har troen på sig selv.
5 *****

Lykkegaard

Jeg har købt flere cd’er - min egen favorit er Indre ro cd’en. Aftener, hvor tankemylder giver uro og svært ved at falde i søvn, der hører jeg Indre ro. I løbet af få minutter er jeg langt inde i drømmeland og sover hele natten. Min store søn elsker også at falde til ro om aftenen til cd’en.
5 *****
 

Heidi

Vores dreng på 9 år og pige på 5 år elsker at falde i søvn til historierne. Vi kan mærke en forskel i deres adfærd og de sover bedre efter de høre historierne næsten hver aften.
5 *****

Vivi Wennike

Vi har købt adskillige cd-er lige fra 3 år og op til 12. Min yngste har været med lige fra han var tre, han er nu 10 og beder stadig flere gange om ugen om han må høre Carsten. Min store søn på snart 14 hører stadig gerne med, hvis de to finder på at det er hyggeligt at sove på samme værelse ind i mellem. Det er bare sådan en hyggelig og dejlig måde at falde i søvn på, hvor øjnene er lukkede, og der afspændes og lyttes til bekræftende og anerkendende ord - en helt rolig sindsstemning - lige det modsatte af hvad den dumme iPad gør. Børnene har selv plaget om at jeg skulle købe nye historier.
5 *****
 

Amanda Haywood

Super gode CD’er mine drenge elsker dem. Kan varmt anbefale dem
5 *****

Line

Vores datter på 3 - nu 4 år - har haft stor glæde af at lytte til flere forskellige historier og falder nu selv i søvn uden problemer
3 ***

Betina Olsen

Historierne giver bestemt min datter ro om aftenen, og hun er optaget af historierne, men hun vil kun høre dem 1 gang.
3 ***

Fie Frøstrup Hougaard

Mine unger på knapt 10 år syntes de var rigtig spændende de første 2 gange de lyttede til cd'en.... Men den blev hurtigt for kedelig
3 ***
 

Maj Britt Foberg

Selvværd 3-8 år
Har giver min søn større selvværd at lytte til Carsten Sommerskov
4 ****

L

Min søn har det rigtig svært psykisk. Han døjer med efterreaktioner på nogle svære oplevelser, og finder stor ro i, at lytte til Carsten Sommerskovs cd’er, som hjælper ham med at beholde troen på sig selv og holde styr på sine tanker.
5 *****
 

Mie

Det er virkelig noget der virker. Kan klart anbefales :-)
5 *****

Anne Skydt

De er gode historierne og spændende, men efter 2/3 gange vil min søn ikke høre dem. For som han siger 'Mor jeg har jo hørt dem nu'.
Lidt træls for det er jo en del penge.
3 ***
 

Christina

Mine børn (3 og 5 år) spørger selv om at høre historie hver aften, efter at vi har læst fililumbur. Kan klart anbefales.
5 *****

Karen Klim Nielsen

 Mine børn beder hver aften om at høre Nuzlinger. Og de sover begge 2 inden historien er færdig. 
5 *****

Hanne Lebæk Jakobsen

Jeg arbejder i specialklasse og købte for et års tid siden til et af dine foredrag 3 CDér som vi bruger flere gange ugentligt. Børnene får 10-15 minutter, hvor de ligger og lytter til en af disse dejlige "rejser".Jeg husker desværre ikke i skrivende stund den nøjagtige titel på Cd´erne, men det handler om selvværd og troen på sige selv. "Du er god nok og fantastisk præcis som du er" Og noget om at tro på sig selv, at man kan noget og faktisk også er god til det man kan.
5 *****
 

Lene Buus

Havde fornøjelsen af at servicere dig på Paletten i Viborg. Endnu et spændende foredrag med positiv energi. ☀️
5 *****
 

Carsten

At ligge og lytte til Carsten Sommerskovs blide stemme kan ikke gøre andet end godt. Var selv lidt skeptisk overfor mentaltræning, men må sige det har sine styrker. Det er et rart frirum som alle børe give sig selv og så har det en god virkning på menneskers personlighed. Jeg kan absolut anbefale Carsten Sommerskovs downloads. Skal jeg sige lidt negativt om det så kan lydklippene dog godt være lidt korte hvis an ser i lyset af at man skal bruge dem hver dag. Her ville det være rart med lidt flere for afvekslingens skyld. Men kvaliteten er i top.
4 ****
 

Nadia Riise

 Har over 2 gange downloaded til mine drenge, som er et stort hit.. de spørger selv efter godnat historier hver aften.. det er helt fantastisk, de falder hurtigere i søvn og sover meget bedre.. 
5 *****

Karina Christensen

Tusinde takker for de dejlige historier som har hjulpet vores søn på 7 år, han har haft problemer med sit temperament i skolen, herhjemme, og troen på han var god nok, skal da lige love for at dine historier om nuslingerne har vendt op og ned på vores dreng, han er blevet den dejlige glade dreng igen og han kan styre sit temperament, er nemmere at snakke med og ja han siger selv at nu det tid til nuslingerne igen. Vi elsker dem tak for det.
5 *****
 

Belinda Sanati

 Vi har 2 x 4 nuslinge historier og vi elsker dem så meget at er vi ude og kommer lidt sent hjem, vil vores piger hører deres historie i bilen, så de er sikre på at de når at hører én, hvis de skulle falde i søvn i bilen
5 *****
 

Ida

Vores datter på 10 har haft virkelig stor glæde af historierne på du er helt perfekt- ved sove tid.
Hun kan nu selv falde i søvn i mørke med lukket dør - og sover i din egen seng hele natten før sgu vi sidde hos hende til hin sov og kl 23 vågnedehun og var bange og sov så i vores seng
4 ****
 

Charlotte Engel

 Jeg er meget glad for cd’en Du kan-du vil- du tør. Min datter lytter til den, når hun skal sove. Rigtig fin måde spørgsmål om angst og selvværd er puttet ind i historien
4 ****

Anette Sørensen

Jeg har rigtig meget gavn af både bog og cd’er til -Behold dem du elsker. Det er fantastisk og en stor fordel, at det er flere valgmuligheder at vælge imellem. Jeg kan varmt anbefale den.
5 *****

Christina badura

Min store datter på 8 år lytter til rejsen til Saturn hver aften. Hun elsker det
5 *****

Malene. Nielsen

Min datter har haft besvær med at falde i søvn alene, siden hun var 8 mdr gammel. Hun har de sidste 6 mdr hver dag lagt og lyttet til cd’en og er stille og roligt vænnet til at falde i søvn alene på eget værelse. Hun er i dag 3 år, sætter ik så meget ord på endnu ift om cd’en gir hende noget, men hun vil gerne lytte til den hver aften, og når hun ik er nået at falde i søvn på de 42 min beder hun om at få tændt den igen,
Jeg glæder mig helt vildt til foredraget d i april i Kolding - håber inderligt at gå derfra med redskaber der kan hjælpe mig og mine små børn videre i kampen om mindre skæld ud (stress ramt mor) og mere energi til at have en dejlig dag sammen.
5 *****

Liselotte Jensen

De er rigtige gode og giver en god ro til barnet - den perfekte afslutning på en lang dag.
4 ****

Tina Jensen

Min søn på 13 år har altid haft svært ved at finde ro om aftnen, men de forskellige cd vi har prøvet har gjort at han langt hurtigere falder i søvn. Kan kun anbefales!
5 *****

Maria Louise Munk Schmidt

Min datter havde lav selvtillid og vi prøvede med mange ting. Hun blev glad for at lytte og falde i søvn til historierne. I dag, 2 år senere, er hun glad, men stor tillid til egne evner. Jeg vil helt sikkert anbefale historierne.
5 *****

Christins Petersen

Har købt CD’ere både til små og lidt større børn. Min datter nåede stort set aldrig at høre en historie færdig da hun var yngre. Nu er hun lidt sværere at fange men til gengæld er hun nu rykket ind på sit eget værelse og falder også selv i søvn . Jeg er ikke i tvivl om at cderne har haft en finger med i spillet
4 ****
 

Zitta Pedersen

Mine mine er faldet i søvn rigtig mange gange til cd’erne. Det har givet dem rigtig meget ro.
4 ****

Mette Klit

Havde en datter der ikke ville i skole. Hun kunne ikke sige hvorfor, så lånte vi nogle af dine cdér og senere købte vi 2. Og det har virkelig gjort en forskel for hende. Tusind tak.
5 *****

Louise Schøler

Min søn er rigtig glad for at høre godnathistorier. Det er et fast ritual. Vi har både 3-7 år og 8-12.
5 *****
 

Marlene Strüssmann

Vi har købt fodbold-cd’en og den er rigtig god for vores fodboldglade dreng. Han har plus på selvtillidskontoen men mangler på selvværdakontoen. At få styrket selvværdet gennem fodbold, er en succes for vores dreng
5 *****

Trine

Min søn på 11 år har hørt cd’erne fra han var 4 år vil jeg tro og han nyder at falde i søvn til dem. Hvis ikke han er faldet i søvn spørger han om en historie mere
5 *****

LT

Min datter på 9 år elsker at falde i søvn til cd erne. Det giver hende en ro og en god følelse i kroppen. Hun siger selv at musikken i nogle af historierne er lidt irriterende. Hun kunne godt tænke sig at musikken vare mere “blid” og “rund”.
4 ****

Mikala B Hansen

Jeg har en bonus søn på 13 år nu og dine cd'er har hjulpet ham af flere omgange - både på selvtillid/selvværdskontoen (cd'er fra 3-12 år vist) men også dine teenage downloads som vi lige har købt :-) TAK!
Bonus er at lillebror nu har overtaget cd'erne og de giver en god ro inden han falder i søvn.
Jeg har også deltaget i dit foredrag x 2 i Odense og det kan jeg anbefale enhver at gøre, man får virkelig noget at tænke over og din positivisme smitter.
5 *****

Randi Pihl

Virkelig gode historier som fanger begge mine drenge på 12 og 8 år De elsker at blive inddraget i de enkelte historier og lever sig helt ind i de enkelte historiers univers, som er magiske. Behagelig stemme og rolig musik.
Kan klart anbefale dem
5 *****