Carsten Sommerskov

Lad mig præsentere mig selv:  

Egentlig er det uvæsentligt, hvem jeg er.
Det er de forandringer, der sker i dit liv efter foredraget, som er det væsentlige. Men her er en kort præsentation af mig og mine kvalifikationer.

Carsten Sommerskov
Carsten Sommerskov

Foredragsholder, Underviser, Forfatter, Mentaltræner, CEO

Erfaring:

35+ år 2500+ arbejdspladser 250.000 deltagere  7 landeGruppestørrelser: 3 - 14.000 

Deltagerne siger:

God Spændende Dynamisk Humoristisk Fængslende Stor erfaring Gennemslagskraft  

Uddannelse:

Sygeplejerske Pædagogik Aarhus universitet Mastery university  

Forfatterskab:

Bøger for voksne Bøger for teenagere Bøger for børn CD'er Downloads Apps 8 sprog

CEO:

Vækst A/S  Forlaget Vækst A/S  Sommerskov International Inc,

Carsten Sommerskov

Om mig

Jeg har prøvet rigtig meget. Fra sygeplejerske - til hippi - til multimilionær - til forgældet (da Roskilde Bank gik konkurs) - til ok igen. Fra single - til gift - til enlig far - til fælles barn. Fra slank - til fed - til tyk - til næsten normal. Fra motionshader - til maratonløber - til hjerterytmeforstyrrelse - til terrænløber.
 
Fra sliknarkoman til 15 år uden slik overhovedet. Fra parcelhus - til kollektiv - til luksusejendom. Fra sommerferie i telt på ølejr - til præsidentsuiten på Hotel Sheraton i Bangkok. Fra bopæl i Danmark - til Californien og tilbage i Danmark igen. Fra kødspiser - til vegetar - til kødspiser igen. Fra sygeplejelærer til topunderviser i erhvervslivet.
 

Elitetræner

Jeg er elitetræner, men jeg lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet. Jeg har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv, mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage i fængsel igen og kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Mennesker, der var gået ned med stress, er kommet tilbage på arbejdsmarkedet efter flere år ude af job.
 

Personligt

Jeg har undervist i positiv tænkning i over 30 år og er stadig ikke blevet 100% positiv, men det går meget godt. Jeg er far til tre børn og jeg tuder, når jeg ser en rørende film. Jeg er slet ikke perfekt - jeg har masser af fejl - og det er helt perfekt. Jeg når de fleste af de mål jeg sætter mig. For eksempel var mit sidste mål at tabe mig 30 kg.